Svaštara

DNK je dugačak 500 milijardi kilometara, u njemu su upisani svi podaci o nama od dlake obrve do emocija, od boje očiju do bolesti

Svi mi volimo muziku uživo više nego da je čujemo putem naših zvučnika ili slušalica. Zato kada god prođete pored nekog uličnog muzičara makar malo obratite pažnju na njih i shvatite da sigurno znate koju pjesmu pjeva.

Lula Gilespi Miler, koja je nestala davne 1974. godine pod misterioznim okolnostima, pronađena je posle pune četiri decenije u Teksasu, gde je živela pod lažnim imenom.

Kajla Čandara, konobarica na Havajima, radi u dva restorana. Zbog visokih troškova bila je prinuđena da napusti školovanje i posveti se poslu, sve dok je jedan par iz Australije nije iznenadio.

Mala deca su tako divna jer ne mrze i u svemu vide nešto lepo. Raduju ih male stvari, sitnice koje su nama često nebitne.  Nekada nam samo njihov osmeh popravi dan. Često nam je to potrebno kako bismo se oraspoložili.

Amerikanac KT Robins (97) zaljubio se u jeku Drugog svetskog rata u 18-godišnju Francuskinju, dok se kao vojnik sa svojom jedinicom 1944. nalazio u francuskom gradiću Brije.

Page 1 of 405