Đubretar dobio otkaz nakon što je SRUŠIO SNEŠKA BELIĆA KUNG-FU UDARCEM (VIDEO)

Momak zaposlen kao radnik gradske čistoće na odvoženju smeća, dobio je otkaz nakon što ga je nadzorna kamera snimila kako nogom šutira i ruši Sneška Belića, kojeg je nekoliko dana pre toga napravio trogodišnji mališan, zajedno sa svojom majkom.

Britanac, Kelum Vudhaus, ocenio je ovakav postupak svojih nadređenih kao bizaran i smešan, jer bi se Sneško Belić visine oko dva metra, svejedno otopio i nestao, i bez njegovog rušenja.

PROČITAJTE JOŠ TUGA Na majku i dete naleteo kombi, beba preminula, a žena se bori za život

Bizarni slučaj odigrao se u Herfordu, ispred porodične kuće Sofi Tejlor (25) majke dečaka Džozefa starog tri godine. Kako je ona rekla, Sneška su napravili prošle nedelje, nakon što je ovaj deo Britanije pogodio ledeni talas.

 

Takođe, majka je u razgovoru za list "Herford tajms" izjavila kako je njen svaki put kada bi radnici "Gradske čistoće" dolazili po smeće, mahao Vudhausu i njegovim kolegama sa prozora, te i da je on Sneška srušio pred očima mališana.

PROČITAJTE JOŠ UHAPŠEN LEKAR IZ KOVID BOLNICE: Policiji stigla jeziva PORUKA, a onda su pogledali leševe

Na snimku koji je usnimila nadzorna kamera, vidi se kako Kelum odlaže kantu sa đuretom do kamiona, da bi u povratku, kung fu udarcem pogodio glavu Sneška Belića, da ib se posle nekog vremena ponovo vratio do njega, te i završio započeto, još jednim udarcem, ovaj put u donjem delu, kada je snežna skulptura i skroz završila na betonu.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=LuZPGR43G6o[/youtube]

Nakon što je snimak izašao u javnost, oglasio se i gradonačelnik Herforda, koji je čin radnika gradske čistoće okarakterisao kao razočaravajuć, zbog čega je rekao da ga neće vratiti na posao.

Povodom gubitka posla i optužbi, oglasio se i sam Vudhaus, koji je naveo da je izgubio posao nekoliko meseci pre nego što će postati otac i ti zbog najbizarnije moguće stvari.

 

"Mislim da je preterano što sam ostao bez posla samo zato što sam šutnuo Sneška, mogao je da se sruši na mene, osećao sam da ugrožava moju bezbednost na poslu. Sad sam dobio otkaz samo zato što sam šutnuo nešto što bi se svakako istopilo, to je smešno. Sneško se nalazio na mestu gde treba da stoji kanta, na prvom mestu. Uputio sam izvinjenje porodici, poslao sam im poruku dan posle događaja, ali su me blokirali. Ostao sam bez posla u teško vreme, pandemija je, a i uskoro postajem otac. Izgubio sam posao zbog glupog Sneška Belića, a imam porodicu koju moram da hranim", rekao je on britanskim medijima, prenosi Dejli mejl.

Ubrzo nakon što je izašla vest o tome da je dobio otkaz, na društvenim mrežama se pokrenula onlajn peticija u cilju vraćanja Vudhausa na posao koju je do sada potpisalo preko 450 ljudi.

"Momak je radio sve vreme tokom pandemije, rizikovao je svoje zdravlje i šta je dobio?", napisano je u objašnjenju zbog čega se skuplajju glasovi.

Share this article