ARKAN: "ŠTO SI MI DOVEO TU K*RVU?" Ulemek izneo najintimnije detalje: Kako je Ražnatović spasao Cecu! (VIDEO)

Neotkrivene informacije.

Nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek, detaljno je opisao prvi susret Željka Ražnatovića Arkana i, tada, Svetlane Veličković.

“Arkan i Oliver Mandić su bili jako dobri prijatelji i jednog dana dolazi on kod Arkana u Erdut da mu se požali na veliki problem koji ima”, objašnjava Ulemek.

PROČITAJTE JOŠ VIRUSOLOG ANA GLIGIĆ O KINESKOJ VAKCINI: Napravljena je od celog virusa - ŠTITI I OD MUTACIJA

Oliver je tada Željku objasnio kako postoji jedna mlada, lepa i dobra pevačica koja se nalazi u Švajcarskoj kod nekih muslimana.

“Otišla je po ugovoru, pričao je Oliver Mandić Arkanu, a oni su joj uzeli pasoš, zatim i drogirali. Prvo su joj ubrizgavali drogu u pomorandže i jabuke. Ošišana je do glave, a majka i otac kukaju i plaču”, nastavlja Mihajlo Ulemek.

 

Onda Ulemek otkriva kako je Oliver zamolio Željka da je izbavi iz tog ropstva.

Arkan je samo odgovorio da za njega ne postoji nemoguće i odmah angažovao svoje prijatelje kako bi Svetlanu Veličković prebacili u Beč.

“Nakon izvesnog vremena Ceca se pojavljuje na jednoj svadbi u Erdutu, Oliška je doveo da peva”, nastavlja Ulemek.

I dodaje kako su Arkanove prve reči kada ju je ugledao bile: “Što si mi doveo tu k*rvu muslimansku?”, obraćajući se Oliveru Mandiću

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka, kaže kako mu je jednom prilikom u nekom hotelu u Banjaluci, na vrata sobe zakucala Ceca.

Pustio ju je unutra, ali ove njene reči nije očekivao.

“Zamolila me je tada da kažem Željku koju lepu reč za nju, jer je ne j*ebe ni dva odsto”, rekao je Mihajlo.

Arkan i Ceca

*Arkan i Ceca / FOTO: EPA/Miloš Jelesijević

On joj je tada objasnio da Arkanu nema ništa lepo da kaže za nju.

“Pušila je cigaru za cigarom, on to nije voleo. Pila je pivo za pivom, čovek u životu nije popio alkohol, on to ne voli. Nisam spavao sa njom pa da znam kakva je u krevetu. Kako da je hvalim?”, nastavlja Legijin stric za Balkan info i dodaje da se nakon njegovih reči Ceca samo okrenula i otišla.

Prema njegovim rečima, nakon ovog događaja iz hotela je Ceca Radetu Rakonjcu kazala da će od njihovog komandanta napraviti malecnog čoveka.

 

Mihajlo je Radetu samo kazao da ta priča ne pije vodu i da glupa pevačica Arkanu ne može ništa.

Rakonjac je Ulemeka upozorio na činjenicu da Ceca nije naivna.

“Prošlo neko vreme, i mene Arkan pozove da dođem u Beograd. Krenemo ka nekoj privatnoj kući, unutra mrak, kad ono studio Marine I Fute Tucaković. Oblepljen kartonima za jaja, Ceca u nekom staklenom kavezu sa slušalicama, onaj tamo nešto miksuje”, priča Mihajlo Ulemek.

Kako je ispričao Ulemek, kada su ušli u prostoriju sve je stalo I Arkan je seo u neku fotelju.

“Ceca je izašla iz onog kaveza, pozdravila se sa mnom i mojim bratom, sela kod Željka u krilo i krenula da se ljubi sa njim”, dodaje on.

Njegova prva reakcija je bilo zaprepašćenje.

“Izvini Željko, a otkad ti j*beš tog krokodila?”, rekao je Ulemek Arkanu, na šta mu je ovaj odgovorio “Ajde, biće i svadba”.

Mihajlo Ulemek se na svadbi napio, ali ne zbog veselja.

“Ja I pokojni Šuca Đorđević smo kod Cece popili, jedno dobre 2 litre viskija, a posle još četiri. Da vam kaže, od muke sam plakao”, ovim Ulemek završava svoju priču o upoznavanju Arkana i Cece.

Share this article