"Dragi prijatelju, probaću da ne budem patetičan, s obzirom na to da svi znamo koliko to nisi voleo. Međutim, nemoguće je da na početku ne kažem da je bila privilegija družiti se sa tobom. Plenio si svojim osmehom, razumevanjem, lakoćom i životnom radošću. Za tebe nisu postojale granice..."

Igor Jurić, predsednik Fondacije Tijana Jurić, objavio je juče na Tviteru da čovek koji je krajem oktobra brutalno pretio smrću njemu i njegovoj ćerki Saški radi sa decom koja boluju od autizma.

Srpski fizičar Mihajlo Sporić, koji je preminuo 7. novembra u Velikoj Britaniji, biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

BEOGRAD - Iznad većeg dela Srbije danas će biti promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena i suvo, sa maksimalnom temperaturom do 18 stepeni.

Iako možda morbidno zvuči, opremanje grobnica, u koju spadaju postavljanje spomenika, odabir sanduka, krsta, te i pratećih stvari, postalo je sastavni deo života, o čemu svedoči veliki broj unapred kupljenih grobnih mesta. Ali, ako ste mislili da je ovo tipično samo za naše starije, prevarili ste se, o čemu najbolje svedoči priča o Dejanu koji je na groblju sebi podigao grobnicu koja više liči na apartman.

Kada bismo vam rekli da bi vam kao frizeru početna plata bila 80.000 dinara, verovatno biste pomislili da je u pitanju neka neslana šala.

Page 1 of 1938