Proslavljeni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki smatra da je nemački sudija Feliks Brih žestoko oštetio Srbiju na meču protiv Švajcarske.

FIFA je pokrenula postupak protiv dvojice albanskih fudbalera u reprezentaciji Švajcarske, zbog provokativnih političkih poruka na utakmici sa Srbijom.

U sredu uveče je pola Srbije bilo prikovano za televizore, a razlog tome, nažalost, nije bilo Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Današnji zaljubljeni parovi muku muče sa tim ko će kome prvi da se javi, da li će ih upoznati sa društvom, roditeljima. Govor tela se detaljno analizira u višečasovnim razgovorima sa drugom/drugaricom, kao i skriveni signali. Svi vode brigu “šta je pisac hteo da kaže”, a tu negde usput se ljubav gubi i troši.

Osobe za kojima policija još traga u noći između 8. i 9. juna iz kuće Milana Lukića, iz sela Bošnjane kod Paraćina, odnele su čelični sef težak oko 900 kilograma, čija je sadržina, prema rečima Lukića, vredna oko 280.000 evra!

Opšti trend u svetu ili ustaljena praksa, tek majka jednog deteta je u pratnji svoje drugarice skinula dete u centru Novog Sada da obavi nuždu. Možda to i ne bi privuklo toliku pažnju da dete to nije obavilo na pločniku ispred bankomata i na dva metra od ljudi koji ručaju u novosadskoj Zmaj Jovinoj ulici.

Page 1 of 1056