U Beču je danas posle podne došlo do delimičnog urušenja jedne petospratne stambene zgrade usled eksplozije gasa.

Avion sa srpskim turistima poleće sa surčinskog aerodroma noćas u 3.20 i sve je naizgled u redu. Međutim, nakon oko sat i po leta ka Šarm el Šeiku, 45-godišnji muškarac ruši se pred očima drugog putnika. Puka je sreća da je da taj drugi putnik bio doktor, i to kardiolog Dalibor Dragišić.

Prošle su dve decenije od kako nema ni traga ni glasa od Andrije Tomanovića. Nestao je na Kosovu, u Prištini, bio je lekar, a ne borac, ali su teroristi iz UČK mislili dugačije!

Mladi Nišlija Stefan Stevanović (25) kome su, kada je imao dve godine zbog tumora amputirana oba oka, nedavno je ostvario svoj veliki cilj - zaposlio se sa diplomom Pravnog fakulteta koji je završio u roku, s prosekom ocena 9,76.

Radnik Pogrebnog preduzeća koji je došao po telo Zorana Đ. (54), koji je poginuo danas u Kruševcu, kada je na njega dok je vozio bicikl naleteo automobil, tek kada je došao po telo muškarca shvatio je da je poginuli, ustvari, njegov rođeni brat.

ČAČAK – Milan Selimović (28) iz okoline Niša, koji je u centru Čačka fizički nasrnuo na petnaestogodišnju devojčicu A.J. Ona je sa lakšim telesnim povredema prebačena u čačansku bolnicu, a njena majka Katarina Jerković kaže da će modrice proći, ali traume koje je njena kćerka preživela – neće nikada!

Page 1 of 1772