Od 14. maja, kada je moj sin pao u nabujali Mračajski potok ispred kuće pre više od tri meseca, za mene i moju porodicu život je stao, ovo su reči kojima je počeo razgovor Amel Mešeljević iz Begovog Hana, otac šestogodišnjeg dečaka Ibrahima.

Genetičar i vlasnik specijalne bolnice za lečenje steriliteta u Leskovcu Miodrag Stojković izjavio je da je na Harvard otišao "gladan nauke i komunikacije sa ljudima koji ga neće popreko gledati jer navija za druge". Kako je objasnio na društvenim mrežama, kontaktirali su ga iz Ministarstva prosvete kako bi se verovatno vratio u zemlju, ali im se sarkastično zahvalio na molbi da im prosledi broj telefona.

Pre nekoliko sati novinar Stefan Cvetković objavio je na svom fejsbuk profilu video snimak na kojem se vidi bivši jugoslovenski predsednik Slobodan Milošević, navodno pre transfera iz Tuzle u Hag 2001. godine.

Marko Milićević završio je dva fakulteta - medicinu i stomatologiju i redak je takav primer u Srbiji. On sutra odlazi u Nemačku "apsolutno ljut" jer u Srbiji ne samo da nije mogao da nađe posao, već nije mogao da dobije ni specijalizaciju iz željene maksiofacijalne hirurgije.

Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca utopio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj.

Dečak T.A. (5) iz Srbije koji se davio na plaži u Pefkoriju, usled čega je bez pulsa i disanja izvučen na obalu, reanimiran je i sada je u bolnici u Solunu. Priključen je na aparate i lekari pomno prate njegovo stanje, a još nije poznato da li će biti posledica po njegovo zdravlje, saznaje "Telegraf.rs". Prema našim saznanjima, dete je prvi uočio 10-godišnji dečak, koji mu je pomogao, a potom alarmirao i ostale kupače.

Page 1 of 1856