Pripadnici MUP-a u Senti dali su se u potragu devojčicom Erikom Čordaš (9), nakon što je prijavljeno da je otišla u nepoznatom pravcu sa beskućnikom A.T. (56) i u munjevitoj akciji je pronašli na železničkoj stanici.

Pripadnicima MUP u Senti prijavljen je nestanak Erike Čordaš (9). Otac devojčice prijavio je da je devojčica otišla u nepoznatom pravcu sa A.T. (56) i nije se vratila kući.

Jedno je biti najbolji na svetu. Nešto sasvim drugo biti vođa takve generacije, devojka kojoj nude "avione i kamione" da igra za drugu državu, a ona ostane verna Srbiji. Baš to je uradila Tijana Bošković.

Igor Jurić, otac brutalno ubijene Tijane Jurić, obratio se javnosti otvorenim pismom povodom navoda koje su o njemu izneli hrvatski portali, a tiču se rada Fondacije "Tijana Jurić" i njegove kazne za krađu goriva.

S jedne strane Srećko (2), s druge strane Miroslav (85). Između njih Tomislav (55) - jednom otac, drugom sin. I tužna priča o njegovoj borbi da u seoskom domaćinstvu koje ubrzano propada brine o malom sinu i nemoćnom ocu, oplakujući suprugu koja je dete na svet donela bolujući od raka, ali njegov drugi rođendan nije dočekala.

Sve je namešteno da bi se oduzela dokumentacija koja dokazuje da su na Kosovo švercovani duvan, nafta i roba, tvrde policajci iz Raške kojima se sudi zbog mita!

Page 1 of 1287