Tinejdžer Đorđe S.(17) iz Niša koji se ubio pucajući iz pištolja u glavu, bio je dobar đak, voleo je prirodne nauke, bio je dobar sportista i igrač u odbojkaškom klubu Niš... Kako kažu oni koji su ga poznavali, dobar drug i zabavan momak, iznenadio je sve u subotu popodne kada se vratio sa treninga i pucao sebi u glavu.

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić bori se za život! Nezaboravni Smoki primljen je nedavno u beogradski Institut za hematologiju, gde lekari čine sve kako bi mu pomogli.

Jake snage policije zatvaraju za saobraćaj beogradske ulice kojima prolazi autobus s fudbalerima Partizana, kao i navijača koji ih prate do centra grada.

Godinama već letujete u Crnoj Gori, Grčkoj ili Bugarskoj jer su ove destinacije jedne od povoljnijih za građane sa “plićim džepom“. Ovo mesto je pravo rešenje da posetite drugu zemlju, a potrošite manje novca.

Nakon osam ciklusa hemoterapije i šest meseci borbe za život, trogodišnjeg Stefana Miladinovića iz Niša očekuje presudna operacija u Štutgartu, kojom bi rabdomiosarkom, redak ali agresivan tumor, trebalo da bude odstranjen.

Božidar Krnjajić (21 ) smrtno je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 4.45 sati na ulazu u Prigrevicu iz pravca Apatina.

Page 1 of 306