Dejan Jović (46), uhapšeni zamenik načelnika Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata u beogradskoj policiji, osumnjičen je i da je lične podatke kriminalaca, adrese i matične brojeve, davao trećim licima, najverovatnije članovima kriminalnih grupa.

Tetka stravično ubijene maloletne dece oglasila se u javnosti prvi put posle užasne tragedije u Bihaću.

Sve srećne porodice liče jedna na drugu, ali nijedna nesrećna porodica ne liči na porodicu Mahira Rakovca, 14-godišnjeg dečaka koji je pre tačno tri godine izvršio samoubistvo skočivši sa solitera u kom je živeo sa majkom Alisom Mahmutović i očuhom Dubravkom Lovrenovićem. U roku od godinu dana, preminuli su i njegovi roditelji.

Na sednici kosovskog parlamenta danas su izglasana sva tri zakona kojima se omogućava transformacija KBS u vojsku Kosova. Sednici su prisustvovali premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj i kosovski predsednik Hašim Tači.

Leila Sović, majka troje dece koje je sinoć u Malom Lugu ubio njen suprug Admir, posle čega je izvršio samoubistvo, posle stravične tragedije hospitalizovana je u Kantonalnoj bolnici "Dr Irfan Ljubijankić" u Bihaću.

Dočekala nas je pre tačno mesec dana vest da je manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) izvršila samoubistvo u svom stanu u Beogradu. I danas na dan njene smrti oglasila se njena majka novinarka Ana Marija Alves Ćurčić koja je na Fejsbuk profilu objavila poruku u kojoj je otkrila kako se bori sa tragedijom, ali i ukazala na važnost borbe za mentalno zdravlje i borbe protiv suicida.

Page 1 of 1405