Nakon što je Marko Perković Tompson bio rado viđen gost-domaćin na dočecima koje su u Hrvatskoj organizovani posle uspeha tamošnje reprezentacije na Svetskom prvenstvu, usledile su brojne reakcije. Jednu od njih, koja je izazvala veliku pažnju, napisao je mladi Crnogorac, a uputio ju je upravo Hrvatima, kojima ne smeta što na proslavama "vatrenih" peva čovek poznat po ustaškim pesmama.

Savo Bojanić je otac Andree Bojanić, devojčice koju je na pešačkom prelazu, na današnji dan pre pet godina, pokosio Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića. Andrea je tada imala 17 godina, a on 20.

Džejson Gej, ugledni novinar američkog lista "Vol strit žurnal", napisao je jedan izuzetno emotivan tekst o najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Velika bura podigla se u regionu zbog jednog detalja koji se desio na proslavi istorijskog uspeha fudbalera Hrvatske na Mundijalu u Rusiji.

Glumac Sergej Trifunović je istakao da mu je drago što je Hrvatska igrala u finalu Mundijala, ali i da ima problem sa dešavanjima u Zagrebu.

Kod Novaka Đokovića konačno vidimo opet onu staru snagu volje! To je donelo finale Vimbldona u duelu sa Rafaelom Nadalom, ne režim ishrane o kom se toliko pričalo.

Page 1 of 268