Marina sa svojih 40 godina je pošla u Nemačku trbuhom za kruhom kako bi zaradila novac za ćerkin fakultet. Nakon godinu dana vratila se i ispričala svoje utiske.

Iguman Mihailo Biković, starešina manastira Jovanja, i rođeni brat glumca Miloša Bikovića u jednom od retkih intervjua otkrio je kako je izgledalo odrastanje u Sarjevu, zašto je prvi put ušao u crkvu, zbog čega je smrt na krstu toliko strašna...

Ove godine navršava se dve decenije od napada na putnički voz u Grdeličkoj klisuri, u kojem su bili civili. Voz je tokom NATO bombardovanja pogođen 12. aprila 1999. godine, drugog dana pravoslavnog Vaskrsa. 

- Ja se više i ne sećam šta je najvažnije što ja treba njoj u tom trenutku da kažem i da li uopšte treba da joj čujem glas, da li treba da zapamti poslednje to moje... - rekla je Jelena drhtavim glasom.

U danu kada se u Srbiji obeležava 20 godina NATO agresije na našu zemlju, šef diplomatije tzv. Kosova, Bedžet Pacoli, likuje i slavi početak napada, postavljanjem neprimerenih komentara na društvenim mrežama.

Na današnji dan pre 20 godina počelo je bombardovanje Srbije od strane NATO alijanse.

Page 1 of 380