Film „Ljubav i moda“, snimljen u Beogradu 1960. godine, predstavljao je prekretnicu u jugoslovenskom socijalizmu

Mila Đačić sedam godina radi kao profesor muzičke kulture u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Vrčinu. U sferi obrazovanja i vaspitanja postigla je izuzetne rezultate sa svojim učenicima o čemu svedoče brojne nagrade i priznanja. Ova žena se trudi da promoviše kvalitet, a zbog odnosa koji je razvila s decom - klinci je obožavaju.

Miroslav Mika Antić otišao je sa ovoga sveta pre 32 godine, ali je ostao besmrtan. I danas žive njegovi stihovi, pesme i priče o umetniku koji je stvarao baš tako kao što je i živeo - autentično i neponovljivo.

BEOGRAD - Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici sutra obeležavaju praznik Svetih 40 mučenika Sevastijskih - u narodu poznat kao Mladenci.

Juče je bio nacionalni dan borbe protiv raka dojke, a naša poznata glumica suočila se sa ovom bolešću i o tome govorila otvoreno

Proslavljena glumica u susret jubilarnom 100. rođendanu sumira životne odluke i otkriva da dobro čuje, čita bez naočara i svako jutro radi deset čučnjeva. Jedino što joj nedostaje je pokojni suprug, kojeg nije prebolela.

Page 1 of 186