Navikli smo da Ninu Badrić uglavnom vidimo doteranu i u glamuroznim izdanjima, ali ova pevačica u privatnom životu voli da bude i rasterećena, pa je često u opuštenim, modernim kombinacijama i sa vrlo malo šminke.

Najbolji teniser sveta otkrio kako njegova porodica započinje svaki dan i od koga uzima dragocene savete o ishrani.

Duško Tošić odlučio je da se razvede od Jelene Karleuše, a kako saznajemo, za kuću od dva i po miliona evra, koju je kupio, kao i za oko 350.000 evra, koliko u ovom trenutku ima na računu, sportista se neće boriti i namerava da ih ostavi Jeleni i deci.

Jelena Karleuša je usred skandala sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom otputovala sa ćerkama u Kinu gde je ostala uprkos obavezama koje imala u Srbiji kako bi sa suprugom Duškom Tošićem danas proslavila njegov 34. rođendan.

Duhovite opaske, dve glumice su pred ogledalom razmenile na probi predstave "Ljubavno pismo", a tu epizodu zabeležio je u svojoj "Automonografiji" scenograf predstave Mića Tabački.

Iako se već danima govori o ljubavnom trouglu Karleuša-Vranješ-Tošić, svi su izgubili iz vida možda čak i glavnu žrtvu ove priče. Evo o kome se radi.

Page 1 of 271