Goga Sekulić kao i mnoge njene kolege našla se u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa, budući da joj je onemogućeno da nastupa.

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je otkrila da nije u najboljim odnosima sa svojom porodicom, a sada je priznala da pokušava da nađe opravdanje za njihove postupke, ali da u tome ne uspeva.

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović čestitala je Dan zaljubljenih svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru i obratila mu se emotivnim rečima.

Glumac Branko Janković (36), koga znamo po ulogama u serijama "Vojna akademija", "Meso", "Jutro će promeniti sve", "Preživeti Beograd" i "Tate", gostujući u emisiji "Šok tok", otkrio je da mu je supruga Nataša u petom mesecu trudnoće i da će, pored ćerke Koviljke i sina Vukadina, dobiti treće dete.

Ruška Jakić, nekada voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“, koju mnogi zovu "beogradska dama od stila", poznata je i po svom samopouzdanju i promovisanju potrebe da čovek sam sebe voli i uvažava kako bi isto to mogao da očekuje i od drugih.

Page 1 of 364