Ako ste se pitali zašto su Šakira i Pike svojim dečacima dali pravoslavna imena, stigao je i odgovor.

Ivica Dačić poznat je po originalnosti u srpskoj poltiici, ali je jutros pokazao da je i džentlmen, pa je tako u jutarnji program jedne televizije došao sa poklonom za voditeljku koja danas slavi rođendan.

Novak Đoković se vraća ka teniskom vrhu, pehar Vimbldona je u trofejnoj vitrini, sledeći je Njujork... A malo je je nedostajalo da Srbin ostavi tenis i posveti se nekim drugim stvarima. Na sreću poslušao je srce i nastavio da radi ono što najviše voli- prebacuje lopticu preko mreže. I plod toga su odlični rezultati, povratak u TOP 10, a nije daleko ni sam vrh ATP liste, s obzirom da nema više ispred sebe silne poene da brani na turnirima.

Dok se trenutno nalaze na odmoru, Verica Rakočević i njen suprug Veljko uživaju u lepotama Grčke, a za to vreme dizajnerka pleni svojim izgledom i savršenom figurom.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske u ponedeljak je sa svojim navijačima na ulicama Zagreba slavila istorijski uspeh na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Veliku mrlju na slavlje fudbalera Hrvatske bacilo je pojavljivanje kontroverznog pevača Marka Perkovića Tompsona, koji se našao u autobusu sa fudbalerima Hrvatske.

Bivša misica Jelena bin Drai udata je za šeika i živi u Emiratima, sa svojim suprugom Saidom bin Draijem, čije bogatstvo se procenjuje na 2 milijarde dolara.

Page 1 of 215