Usred dana za vrijeme jednog od udarnih vikenda sezone.

Donosimo snimak stvarnog (smešnog) dijaloga između Španaca i Amerikanaca.

Temi Milan i njen suprug Ričard, glumac serije "Vaterlo Roud" bili su uništeni saznanjem o ozbiljnoj i neobičnoj bolesti koju je Temi zadobila. Naime, njen test na trudnoću je bio pozitivan, a kasnije se ispostavilo da nije trudna, već da je u pitanju tumor koji liči i oponaša bebu u stomaku.

"Jednostavno želim da budemo jednake iako po mnogima nismo ni blizu"

Čuveni slogan "vodite ljubav, a ne rat" direktno je u vezi sa sa američkim kulturnim buntom protiv rata u Vijetnamu, ali zadržao se do dana današnjeg i uvek se prolomi u kriznim situacijama u društvu. Jedna fotografija sa nedavno završenog muzičkog festivala "Exit" je poslala upravo tu poruku. Ljudi, volite se.

Talas je tresnuo u prozor glisera tako da su se sedišta u potpalublju zaljuljala. Od praska sam ispustila telefon u krilo i stisla naslon kao da je šipka beogradskog autobusa. Džaba, nismo se peli uz Takovsku, sekli smo Indijski okean. Ne paniči, ima još malo. Ne paniči, eno ga kopno. Dok sam ja u sebi tiho venula, Japanci oko mene su spavali. Još je bilo rano jutro kada smo pristali na ostrvo Nusa Penida.

Page 1 of 744