Neretko se iznenadimo načinom na koji deca doživljavaju odnose u porodici, a sastav ovog deteta najbolje pokazuje koliko to nekada može da bude simpatično.

Lula Gilespi Miler, koja je nestala davne 1974. godine pod misterioznim okolnostima, pronađena je posle pune četiri decenije u Teksasu, gde je živela pod lažnim imenom.

Bez namere da razlikujemo decu s različitih meridijana, podelićemo s vama jednu fotografiju iz Finske koja ipak pravi veliku razliku. Ta slika ima veze sa navikama, vaspitanjem, zdravljem, važnim stvarima kojima nas uče dok smo mali, a koje utiču na naše poimanje i kvalitet života.

Jedna noć strasti, koja se jedva može oceniti i kao Hanin (29) i Benov (30) prvi sastanak - završila se trudnoćom. I to sa trojkama!

Savremeni način života nameće kao nikada pre u istoriji da čovek ima ogromne količine novca kako bi podmirio sve potrebe i obaveze, no svi znamo koliko je do istog teško doći...

- Je l' moguće da tako pomažete, je*em vam mater? - urlala je žena nasred Beograda, dok su se tri žene krvnički tukle i čupale na zadnjem sedištu taksija.

Page 1 of 374