Retko kada se desi da video sa muzičkih takmičenja u Srbiji i regionu postane svetski poznat. Uglavnom zbog toga što naši takmičari i pevači pevaju na nekom od jezika sa Balkana. Međutim, nastup jedne devojčice promenio je tu situaciju na bolje, pa ne čudi zašto ovih dana sve više čujemo ime Elene Brnić.

Iako su venčanja lepa i romantična, mnoge pozivi na svadbu pogode kao "prst u oko", pošto postoji nepisano pravilo da ne možete da se pojavite bez čuvene koverte sa novcem. Tada kreće večna dilema, koliko da damo novca, a da se ne obrukamo?

Da gledanje rijalitija može da vam dođe glave dokaz je i sledeći slučaj: Jedna penzionerka sa Zvezdare završila je nedavno u Službi za urgentnu medicinu KBC Zvezdara, jer je gledala rijaliti Parovi, pa se iznervirala. I to toliko, da je osećala bolove u grudima, a žena inače ima dva ugrađena stenta.

Ispred kopirnice jedne više škole u Beogradu nalazi se natpis kojim su klijenti obavešteni da sav materijal koji štampaju mora biti napisan ćiriličnim pismom

Kad muzičari u grupi imaju dobre instrumente i kad su uvežbani, šansa da se pesma sjajno izvede ravna je nuli.

Sigurno očekujete sočnu priču o neverstvu mog muža. Sočnu priču ćete i dobiti, ali na jednu drugačiju temu.

Page 1 of 331