Jedan Austrijanac, koji je u svom domu zatekao dva provalnika i pucao na njih, moraće jednom od njih da plati obeštećenje.

Nusret Mumić iz Živinica u BiH zaradio je penziju u Rudniku mrkog uglja “Đurđevik”. Kada je trebalo da se odmori i srećno provodi penzionerske dane, ovog 65-godišnjaka je stigla bolest. Pre pet godina, dijagnostifikovana mu je ciroza jetre.

Velika Britanija uskoro bi mogla da postane "Razjedinjeno Kraljevstvo", a Škotska i Severna Irska već kuju planove za izlazak iz Ujedinjenog Krajevstva.  Da li bi Velika Britanija mogla da se raspadne na Englesku, Škotsku, Vels i Severnu Irsku?

Kada joj je ubijena ćerka, Elena Aleksandrovna nije mogla da se pomiri sa tim, a tek posle njene mučne smrti je saznala da mala Jana uopšte nije bilo njeno biološko dete.

Internet stranica TheTopTens objavila je rezultate ankete o najglupljim zemljama na svetu, a na prvo mesto došla je jedna zemlja iz regiona.

Dvanaest sati operišu, a onda voze taksi kako bi prehranili porodice. To je svakodnevica mnogih lekara u Rusiji. Posebno teška situacija za lekare je u državnim bolnicama, a nezadovoljstvo raste.

Page 1 of 313