Neobičan udes koji se desio u gradu Guiyang u kineskoj provinciji Guizhou – rastužio je srca korisnika interneta širom sveta.

Frilenser Brus MekArtur (66) ušao je 18. januara 2018. godine u apartman u Tornklif parku, u pratnji mlađeg muškarca. Prethodnog dana je stavljen pod konstantno policijsko posmatranje, a nadzorni oficir je imao naredbu da ga uhapsi ako ga vidi nasamo sa nekim drugim.

Indija je šokirana još jednim stravičnim zločinom - a osumnjičeni je usnimljen trenutak pre nego što je otkriveno šta se dogodilo.

„Idem na kruzer“ čuje se sve češće među mladim ljudima u našoj zemlji koji rad na ovim ogromnim brodovima vide kao idealnu priliku da zarade nimalo beznačajnu svotu novca a da pritom obiđu i svet.

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi sveštenik sa francuskog govornog područja kako šamara dete koje plače tokom krštenja, a onda i kako šokirani otac grabi dete iz ruku sveštenika.

Škot Andi Mičel prodaje venčano prstenje preko interneta nakon što ga je njegova 19 godina mlađa supruga, s kojom je bio samo 16 dana u braku,  napustila zbog drugog muškarca.

Page 1 of 156