Pojedini posetioci tajlandskih nacionalnih parkova uskoro bi mogli na kućne adrese da dobiju paket ne baš prijatne sadržine.

Iz kuće biznismena Aca Đukanovića, brata predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, ukradeni su satovi i nakit čija se vrednost procenjuje na oko 700.000 evra.

Sa samo 23 godine, dr Veragandam Teja već je radio u 16 privatnih bolnica, vodio nekoliko medicinskih kampova i volontirao s bengalskom policijom i lokalnim radnicima tokom pandemije.

Ikea će krajem godine u Švedskoj otvoriti svoju prvu prodavnicu korišćenog nameštaja, saopštila je ta kompanija, koja najavljuje potpuni prelazak na cirkularno poslovanje do 2030. godine.

Tonči Vuksan, direktor osnovne škole u Zagvozdu, malom dalmatinskom mestu, zaposlio je nedavno u "svojoj" školi ćerku na mestu za koje nije kvalifikova, a ruku na srce, i sam Vuksan je studirao pedagogiju neverovatnih 27 godina i zaposlio se kao direktor škole bez pređašnjeg iskustva u radu sa decom.

Paola De Simone, profesorka istorije na fakultetu u Buenos Ariesu srušila se usred online predavanja. Preminula je od posledica koronavirusa.

Page 1 of 75