Velika porodična tragedija dogodila se u noći između petka i subote u opštini Mol, na severu Banata, kada je Karolj Ludman (58) u porodičnoj kući, suprugu Slavicu (47) najpre polio benzinom, a potom zapalio.

Organizatori Rolan Garosa na duhovit način su prokomentarisali "incident" koji je Novak Đoković napravio u teretani.

Tri godine unazad i svega nekoliko metara niže od kuće u kojoj je suprug Karolj L. (58) zapalio svoju suprugu Slavicu (47), a potom pokušao i samoubistvo, u naselju Mol dogodilo se dvostruko ubistvo.

Promena vremena, koja donosi povremenu kišu, očekuje se već danas, a od sutra, pa do srede, 29. maja, biće češća i obilnija. Mestimično će biti izraženijih pljuskova i grmljavine, pa i oluja i grada, prenose hrvatski mediji.

Nekoliko stotina maturanata iz više srednjih škola u Novom Sadu u petak je evakuacijom u poslednji čas izbeglo utapanje u Dunavu tokom maturske žurke.

Australija ponovo postaje obećana zemlja za stanovnike Balkana, posebno za one koji u svojim rukama imaju inženjersku ili diplomu medicine, pošto su, na osnovu spiska objavljenog na australijskom sajtu za viziranje, baš ovo deficitarna zanimanja za koje traže radnike za čiju su angažman spremni da plate čak 10.000 evra.

Page 1 of 694