Na dan kada su pre tačno 20 godina avioni NATO počeli bombardovanje Savezne republike Jugoslavije, šestorica Albanaca raširila su zastavu Albanije na Varadinskom mostu, koji je u bezumnom napadu Alijanse srušen 1. aprila 1999. godine i sa sobom u smrt odneo Olega Nasova (29), prvu žrtvu u Srbiji!

Meštani Dolova kod Pančeva od juče se osećaju mnogo spokojnije jer su se pekari Albanci, koji su objavili fotografije sa simbolima Velike Albaniije - preko noći ekspresno vratili na Kosovo. Kako Telegraf.rs saznaje, vlasnik koji im je izdavao lokal za pekaru, odlučio je da to više ne radi, pa je albanska porodica spakovala kofere i juče otišla.

- Lazar je pobegao sa časa, došao je kući i tad je izgledao kao da su ga udarila kola - rekla je Lazarova majka

Srđan Đošić (16), dečak koji je poginuo u noći između subote i nedelje kada ga je ukradenim kolima udario Milan Ćirić (39) dok je vozio bicikl, bio je najmlađi borac protiv izgradnje brojnih mini-hidroelektrana na Staroj planini.

Lekar M. S. sprečio je masakr u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi, kada je pacijent S. J. (74) iz Žagubice krenuo da ubije dve medicinske sestre.

Društvenim mrežama danas je počeo da kruži snimak na kome se vidi kako pevač Sejo Kalač vrši krađu u Hrvatskoj.

Page 1 of 645