Četvoročlanoj porodici Boroja iz Beograda pre nekoliko dana uručen je papir za iseljenje iz stana, da bi se danas malo pre 11 časova, policija i izvršitelj pojavili pred njihovim vratima.

"Doktore, sve me boli, umreću do jutra", zavapio je Živko Matić (67) koji je četiri puta dolazio po pomoć u hitnu službu Doma zdravlja Ljubovija i sva četiri puta bio vraćen kući. Tek nakon petog dolaska, priča nam njegova supruga Vladanka, Živka su uputili za Loznicu, ali je bilo kasno. Imao je težak infarkt i nije ni dočekao ugradnju drugog stenta koji bi mu spasao život.

Meteorolog Nedeljko Todorović kaže da sneg ove godine u Beogradu neće pasti do 23. novembra, kako statistika nalaže, ali da je vreme da se letnja odeća zameni zimskom jer će od idućeg ponedeljka temperatura početi da pada.

Ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan je izjavio da će država biti "administrativno spremna da od juna iduće godine može da zabrani uvoz polovnih vozila sa motorima standarda "evro 3", a možda i "evro 4".

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je organizovao narko-grupu koja je drogom snabdevala Srbiju, i od koje je do sada zaplenjeno 77 kilograma heroina i 200 grama kokaina!

Zoran Kocić, koji je zajedno sa svojim ocem sopstvenim rukama sagradio vikendicu od oko 100 kvadrata na Fruškoj gori, odlučio je da je pokloni deci oboleloj od raka.

Page 1 of 816