Jedina srpska loto milionerka koja je javnosti priznala da je dobila sedmicu zove se Irena Matejić, ima 43 godine, iz Mladenovca je i, kako kaže, još uvek nije potrošila novac od nagrade.

Predsednik Palaua Tomi Remenges, koji je boravio u poseti Beogradu, na simpatičan način rekao je i da su građani Srbije dobrodošli u Palau, pozivajući ih da plivaju sa ajkulama.

Prema saznanjima udruženja Borba za život i Levijatan, majka i sin nekoliko godina toliko maltretiraju životinje da se iz njihovog dvorišta često čuju zastrašujući krici i cviljenje

Subotičanku Izabelu V, njenog prijatelja i njihovog psa rase američki staford napali su psi nalik na kangale, a vlasnik razjarenih kerova zgrabio je najmanjeg i automobilom pobegao sa mesta napada.

Da svi heroji ne nose plašt dokazuje hrabrost policajca Mladena Sovrlića iz SUP-a Zemun, koji je u Borči izbavio psa iz ledene vode i spasao mu život.

Avion kompanije "Transavia" koji saobraća na destinaciji Hurgada-Amsterdam vanredno je sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" jer je jedan od putnika u avionu doživeo srčani udar, saznaje Pink.rs.

Page 1 of 585