Službenik granične policije M.L. preminuo je od posledica ranjavanja nakon pucnjave koja se dogodila u centru Igala danas oko 14 časova. On je podlegao povredama nakon što je operisan u risanskoj bolnici, saopšteno je iz vrha Uprave policije.

Nemačka početkom sledeće godine donosi novi zakon koji bi trebalo da olakša uvoz kvalifikovanih radnika van Evropske unije, najavila je kancelarka Angela Merkel i upozorila na "očajničku" potrebu ekonomije za radnicima.

Britanski premijer, čije je Konzervativna stranka ubedljivo trijumfovala na izborima, svojevremeno je napisao tekst o bombardovanju

Dragica Radosavljević Cakana pomogla je samohranoj majci sa četvoro dece da pregrme zimu.

Građani Srbije će plaćati 100 dinara mesečno ekološku taksu, kako bi se na godišnjem nivou sakupio fond od oko pet milijardi dinara koji će biti uloženi u zaštitu životne sredine.

"Ako nam uzmu životinje, u kući će ostati samo oproštajno pismo. Cela porodica će da izvrši samoubistvo. Za šta da živimo, za pet viljuški, pet tanjira, četiri stolice i dva polomljenja kreveta? Mi te životinje čuvamo 20 godina. Od njih živimo."

Page 1 of 822