Komentar

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je sinoć da on jeste za uvođenje strožih mera, ali da mora da se sačeka da se napravi pravni okvir.

Danas su deci smanjene kognitivne sposobnosti. Pre 10 godina su Amerikanci videli da nešto nije u redu sa decom. Svaka nova generacija slabija je bila u odnosu na prethodne dve. Bila im je slabija pažnja, koncentracija, opšte znanje, slabiji rečnik... Kad odu u školu sve više dece ne može da sedi, da čita i piše... Istraživanja su pokazala da imaju smanjene duboko strukture velikog mozga što utiče na smanjenje tih ukupnih sklonosti.

M. N. koja već tri godine radi u jednoj beogradskoj pekari tvrdi da su svi koji tokom posta pojedu nešto u njenom objektu - prevareni. Iako ne sme da se predstavi, da ne bi izgubila posao, kaže da je konačno morala da otvori dušu...

Glumac Milan Caci Mihailović ispričao je anegdotu sa predstave Radovan III u kojoj je glavnu ulogu igrao veliki Zoran Radmilović.

Mi smo svojim načinom života napravili određene bolesti. Primera radi to su zapaljenske bolesti creva poput Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa...

Svaka godišnjica smrti pukovnika Muamera el Gadafija za mene je vrlo tužan, uznemirujući dan, jer osećam kao da sam izgubila najbližeg člana porodice. Zato, u znak sećanja na njega, zbog lepih uspomena i poštovanja prema njemu i njegovoj porodici, tog datuma u novinama dam čitulju. To je način da mu svaki put iznova odam počast, jer nije bio samo moj već i prijatelj srpskog naroda.

Page 1 of 92