U fokusu

Tijana Jurić iz Subotice, napunila bi danas 22 godine, da je 2014. godine nije oteo, a potom i ubio Dragan Đurić iz Surčina.

„Umro je drug Tito!“, rečenica je koju je pre 41 godinu sa suzama u očima na TV Dnevniku izgovorio spiker Miodrag Zdravković! Svi u SFRJ su plakali, iako se znalo da je Josip Broz teško bolestan.

Od smrti Josipa Broza Tita prošla je 41 godina.

Ako je suditi po zaradama javnih izvršitelja, koje su dostupne javnosti, ovaj posao postao je najunosniji u Srbiji jer neki od njih uspevaju da po osnovu naplate duga od klijenata inkasiraju i 40.000 evra na mesečnom nivou, što je 80 prosečnih plata.

Јована Гајића Јованчета, малог малинара из села Ситница на Мањачи, који је стекао неизмерне симпатије због штанда поред пута на којем лети продаје теглице овог гласа, задесила је велика недаћа.

Poslednjih godina sve češće naši momci žene Albanke, i to preko agencija za posredovanje. Ovaj trend jedni osuđuju, drugi odobravaju.

Vlasti u Japanu planiraju da povećaju starosnu granicu za penzionisanje državnih službenika i to sa 65 na 70 godina starosti. Starosnu granicu poslednjih godina povećale su i mnoge druge zemlje.

Page 1 of 601