U fokusu

Odmah da razjasnimo naš stav. Moje dete je primilo vakcinu i tu nema dileme. Svaki roditelj je obavezan da dete odvede u Dom zdravlja kako bi primilo vakcinu. Na taj način ne samo da se zaštiti to dete, već i sva druga deca oko njega.

Predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutku deset žena je prijavilo za nasilje, ali samo su neke od njih smogle snage da govore javno.

Vlasnik imanja smeštenog na 30-ak kilometara od Beograda, u zaseoku Mala Ivanča, daje na korišćenje 3 hektara zemlje onima koji bi da se bave organskom poljoprivredom, dok je glavni uslov da se bude ljubitelj prirode!

Isaija Pantić, sin urednika TV Partizan Željka Pantića, oporavlja se u Vašingtonu od operacije tumora na mozgu.

U sredu, 14. marta 2018. godine, porodilja Jelena Ivanović (37) iz Vranja javila se svojoj doktorki na Ginekološkom odeljenju Zdravstvenog centra u Vranju. Tog dana i sutradan izvršeni su, prema rečima lekara, svi potrebni pregledi i porodilja je pripremljena da na svet donese jedan novi život.

Dosta Komljenović, meštanka Ćele kod Prijedora, ima kokošku koja je snela jedno čudno jaje, a zahvaljujući njemu mogla je čak da dobije pozamašan iznos na lutriji!

Ognjen je istinski heroj i mladić od vrlina. Čuo je dozivanje u pomoć moje supruge i odmah je u odelu skočio u bujicu izvukavši mog sina koji se jedva održavao na vodi - naveo je Užičanin.

Page 1 of 290