U fokusu

Do kraja novembra jednokratna novčana pomoć penzionerima najverovatnije neće biti isplaćena jer još uvek nije doneta odluka o visini takozvanog "bonusa" kao i o načinu na koji bi ovaj novac trebalo da se nađe na računima blizu 1,7 miliona najstarijih sugrađana

Nestanak Barbare Vitez iz Sente pre četiri godine, i dalje je velika misterija.

Među 300 đaka Osnovne škole "1. oktobar" u Bašaidu kod Kikinde, u razredu sa 26 prvaka, jedan je poseban.

Centralna svečanost proslave Dana državnosti Republike Srbije u Kanadi biće održana na Trgu Nikole Tesle, kod spomenika srpskom geniju i svetskom naučniku u gradu Nijagara Fols.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na Australijan openu, pošto je danas u finalu pobedio Austrijanca Dominika Tima 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, i 6:4.

Nikada više iz Rusije neće ići slike u svet slične onima iz vladavine Jeljcina kada su u prodavnicama rafovi bili prazni, a sa Zapada su slali hranu iz ratnih rezervi da bi tu veliku zemlju spasili od gladi. Nedavno je predsednik Putin potpisao novu doktrinu prehrambene bezbednosti Rusije, u kojoj se precizira kako će iz sopstvene proizvodnje obezbeđivati svoje tržište mesom, mlekom, voćem, povrćem i, naravno, žitaricama.

Na Fejsbuku im se stalno iznova pojavljuju novi komentari

Page 1 of 590