Bogdan Todorov: Kancer sam izlečio gumenom poluloptom

Profesor Bogdan Todorov, nuklearni fizičar, za "Novosti", o borbi sa opakom bolešću.Prirodno zračenje ove "igračke", njena fokusirana energija sasušila je tumor.

IZUM, kojim se leči pet vrsta najopasnijih tumora, na kom je radio poslednje dve i po decenije, profesor Hadži Bogdan Todorov (70) isprobao je i na sebi. Pre dve godine dijagnostikovan mu je tumor prostate i metastaza raka na kostima! Iako po zanimanju nije lekar, već nuklearni fizičar, odlučio je da i svoju bolest proba da pobedi neobičnim pronalaskom. I uspeo!

 

Na mestu tumora za kožu je flasterima pričvrstio gumenu poluloptu, kalotu. Nakon osam meseci držanja ove, zapravo dečje igračke, delovanjem fokusirane energije, prirodnog zračenja, tumor je, kako kaže, sasušen. Analize tumor-markera to su i potvrdile. Nestale su i metastaze! Kako za "Novosti" u svojoj ispovesti kaže, bez operacije, zračenja i hemoterapije.

- Kod mene je detektovan karcinom prostate, a po rezultatima sam imao negde oko tri meseca života - kaže Todorov. - Taj muški hormon PSA koji se prati i koji je odgovoran za kancer prostate, za mesec dana je pao od 260 na 2,73, a to znači da je 100 puta smanjen. Teoretski, ja sam zdrav!

Profesor Todorov ne želi da ga prozivaju nadrilekarom, jer iako je za poslednjih 25 godina izlečio oko 150 ljudi, svoj izum nikada nije naplaćivao i dalje ga poklanja svakome kome je potreban. Osim toga, za ovaj patent je, na vrhunskoj izložbi pronalazača u Rusiji, dobio zlatnu medalju od žirija ruskih onkologa. Uz opis pronalaska, priložio je i dokaz o uspešnosti njegove primene.

- Zračenje je moja oblast, ali sam se dosta bavio i drevnim istočnjačkim veštinama koje traju hiljadama godina - priča nam Todorov. - Usmeravanjem akupunkturne energije na mesto na kom se nalazi tumor praktično stvaram tumor na tumoru.

On prvo počinje da buja, bolovi su jaki, ali nakon toga počinje da se suši i da nestaje. Ponekada je proces zastrašujuć, jer kod pojedinih malignih mladeža dolazi do pucanja i curenja, a tek zatim do sušenja.

 

Naš sagovornik tvrdi da je do sada uspešno lečio pet vrsta tumora - prostate, recidiv tumora na mozgu, rak kože, maligne promene na bradavicama i mladežima i tumor dojke. Pre svega je, kako kaže, počeo da "leči" vodu i posebnim odnosom magneta i zračenja, patentirao uređaj, vrstu filtera koji smekšava vodu. Za ovaj izum dobio je zlatnu medalju, a on i njegova deca proglašeni su vitezovima Kraljevine Belgije.

- To je takozvana živa voda, a idealno je koristiti je uz lečenje kalotom - kaže Todorov. - Posle "lečenja" vode počeo sam da se bavim lečenjem tumora. Moja prva "pacijentkinja" pre više od dve decenije imala je maligni mladež. Živa je i zdrava, a rak joj se nikada nije vratio.

Pre ruskog priznanja njegov izum priznat je kao evroazijski patent i odobren patent za upotrebu. Energija, zračenje koje se uspostavlja postavljanjem kalote, može da bude pojačano i do 1.000 puta.

- Znao sam da bi većina lekara bila strašno ljuta da im neko od mojih pacijenata kaže šta rade i koja ih je budala naterala na to - priča Todorov.

- Ipak, i sami lekari traže za sebe i svoje pomoć kada im zagusti.

Pamti slučaj žene sa rakom dojke koja je želela da proba ovaj metod.

- Prvih nekoliko nedelja, potvrđeno je, tumor se premeštao, lutao po dojci - kaže naš sagovornik.

 

- Doslovce je bežao od polja usmerene energije, ali smo kalotu uporno premeštali jureći tumor. Tek kada je ukroćen, počeo je da nestaje. Kada je u pitanju ona vrsta tumora, gde se pojavljuju plikovi na dojci, zalepi se moj izum, sačekamo 10 do 15 minuta, počnu bolovi i pečenje.

A onda, za nekoliko meseci, to se provali, iscuri - ono što bi inače ušlo u organizam iscuri napolje, a ako ima više, a obično ima, preselimo na drugo mesto na dojci. To je samo jedan primer, i već je dalo u praksi dobre rezultate.

"REŠENjE" ZA BOLEST

Todorov je patentirao sklop kalotasto-kupastih konstrukcija za isušivanje tumora usmeravanjem prirodnog zračenja.

n Plašt (P,P) presečene kupe (K,K) postavljen pod pravim uglom na osu (00,00) provučenu kroz odabranu centralnu tačku (C) tumora (T)

n U ovom slučaju širine (L1,L1) su međusobno jednake, a kalota (KA,KA) sa otvorom (OTV,OTV) nastavlja na presečenu kupu (K,K) i sa poluprečnikom (R,R) kalote (KA,KA), dolazi do centralne tačke (C) tumora (T).

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO

- ZNAM da vam sve ovo zvuči neverovatno, ali je istinito - kroz smeh nam govori Todorov, inače veoma veseo, druželjubiv i duhovit čovek.

Osim što je patentirao i registrovao nekoliko izuma, na Univerzitetu u Novom Sadu godinama je bio redovan profesor, kasnije je radio i u firmi MINEL, a dve decenije pre penzije proveo je u Zavodu za intelektualnu svojinu. Bio je načelnik Odeljenja za opštu i tehničku elektrotehniku.

LEKAR U DUŠI

KAKO su svi u njegovoj porodici decenijama unazad bili lekari, veterinari, farmaceuti, to se očekivalo i od Hadži Bogdana. Ne krije da je izborom nuklearne fizike razočarao roditelje, ali na kraju je i sam uplivao u medicinarske vode. Sumnja, međutim, da će ga iko zameniti. Ćerka Smiljka i sin Miloš, profesori u novosadskim školama, s kojima je patentirao prve izume, ipak ne pokazuju želju da nastave da se time bave.

(Izvor: Novosti)

 

Share this article