GEST ZA PRIČU SA LINIJE 83: Bakica je zaboravila torbu u autobusu, ZA VOLANOM JE BIO HEROJ DANA

Putnici koji su se zatekli u autobusu, svedočeći ovom ne baš čestom primeru pažnje i humanosti, komentarisali kako je vozač smireno i sa mnogo razumevanja utešio i pomogao bakici.

Putnici u gradskom prevozu vozače uglavnom primećuju ako telefoniraju ili rade nešto što se kosi sa pravilnikom GSP, ali dešavaju se i prijatna iznenađenja poput onog juče posle podne na liniji 83 u Zemunu.

 

U autobus na liniji 83 na stanici kod Pošte u Glavnoj ulici u Zemunu ušla je jedna starija sugrađanka, odmah se uputila ka vozaču i tiho i zabrinuto mu je rekla da je zaboravila tašnu u prethodnoj "osamdesetrojci".

Vozač joj je odgovorio da to nije nikakav problem i odmah pozvao kolegu da vide gde je torba. Vozač je stariju sugrađanku, kako piše "Kurir", pritom ljubazno smirivao i pozvao je kolegu mobilnim, a vozač iz prethodnog autobusa mu je potvrdio da je kod njega torba koju je žena detaljno opisala.

- Ne brinite, torba će biti na okretnici - rekao je vozač bakici koja je, tresući se, jedva sela.

Putnici koji su se zatekli u autobusu, svedočeći ovom ne baš čestom primeru pažnje i humanosti, komentarisali kako je vozač smireno i sa mnogo razumevanja utešio i pomogao bakici, i reagovali rečima: "Svaka ti čast, čoveče".

(Izvor: espreso.rs)

Share this article