IZDAHNULA MU JE NA RUKAMA: MLADEN JE DO ZADNJEG ČASA POKUŠAVAO DA SPASE SVOJU TANJU

Mladen Vasiljević (29) pokušao je da izvuče iz automobila svoju verenicu Tanju Jović (25) i da joj pomoć nakon stravične saobraćajne nesreće u selu Žitkovac, ali nije uspeo. Izdahnula mu je na rukama.

Tragedija koja je zavila "u crno" Žitkovac dogodila se oko 2,30 između srede i četvrtka kada su se verenici vraćali s reprize proslave Nove 2020. godine u jednom hotelu. Za volanom je bio njihov drug Milan Dinić (25) iz Katuna koji je na putu Aleksinac - Žitkovac izgubio kontrolu nad vozilom "Opel kalibra" i udario u behaton ploče koje su bile pored puta, a onda u još jedan parkirani automobil.

  

Da se ova tragedija može nazvati nesagledivom pokazuje i činjenica da su planirali svadbu za drugu polovinu ove godine.

- Proslavili smo doček Nove godine u kući sa našom ćerkom Tanjom (29) i budućim zetom Mladenom. Tanja i Mladen su odlučili da odu u hotel za prvo veče nove godine. Tanja je bila radosna. Sa veselja u hotelu nam je slala fotografije. Nakon toga naš svet je potonuo. Javila se naša prija, Mladenova majka i rekla da su imali udes i da je Tanja nastradala - objašnjava kroz plač Milina Jović,majka nastradale Tanje.

Majka skrhana bolom

MAJKA SKRHANA BOLOM FOTO: M.S.

Izgleda da samo nije "prokletog pića", ova tragedija bi bila izbegnuta.

Za volanom "Opel kalibre" je bio njihov drug Milan Dinić(25) iz Katuna.

    

- Tanja i Mladen živeli su u aleksinačkom naselju ,,Zelani vir". Kako se priča, vozač "Opela,, Milan nije stao ispred njene kuće nego je nastavio da vozi da bi valjda kupili piće. Vozio je normalno, a onda je iz nekog razloga dodao gas. Na oko 200 metara od kuće izleteo je sa kolovoza i naleteo na skladištene behaton ploče, a potom i na parkirani automobil koji se pri udaru prevrnuo. Mladen je izvlačio Tanju iz slupanog automobila pokušavajući da joj pomogne ali ona mu je na rukama izdahnula - priča starija Tanjina sestra, Gorica Jović (34)

Tanja i Mladen su se verili avgusta prošle godine. Bili su vrlo skladan par.

Takva ljubav se retko mogla sresti, pričaju meštani Žitkovca.

*FOTO: M.S.

- Pripremali su se za svadbu zakazanu za drugu polovinu ove godine.Tanja i Mladen bili su divan par, zaljubljeni jedno u drugo.Već smo razgovarale o zvanicama,gostima... Njena smrt je teško pogodila Mladena - kaže jedna od bliskih rođaka u Tanjinoj kući..

U udesu Tanja je zadobila smrtonosne povrede zbog kojih je na licu mesta poginula. Vozač Milan i njen verenik Mladen su prošli sa lakšim povredama odnosno ogrebotima i nagnječenjima na telu.

(Izvor: kurir.rs / M. S.)

Share this article