Naklon do poda za Sinišine fudbalere: Posle utakmice se dovezli do bolnice i skandirali Mihajloviću (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje apsolutni su pobednici 3. kola Serije A, ne samo zbog preokreta za pamćenje u Breši (od 1:3 na poluvremenu, do 4:3), već i zbog onoga što su uradili na putu kući, neposredno pre dolaska u 200 kilometara udaljeno krajnje odredište, u svoju trening bazu.

Palasio i društvo su dovezli autobus do bolnice "Sant’Orsola" u kojoj se leči Siniša Mihajlović, izašli su iz vozila i skandirali ime srpskog trenera, a Miha im otpozdravio mahanjem sa prozora!

 

Ovaj, još jedan dirljiv momenat na relaciji igrača i trenera Bolonje, klub je "okačio" na uvid svima, pa je svet još jednom mogao da vidi koliko je legendarni Siniša voljen od svojih fudbalera u teškom trenutku.

Srpski trener u Breši prvi put nije bio na klupi ekipe pošto je počeo drugu fazu hemoterapije u borbi protiv Leukemije, pa sa stručnim štabom i igračima komunicira samo preko telefona.

Tako je bilo i u nedelju, i to na poluvremenu, pošto je bio vrlo ljut na igrače zbog 1:3 u Breši, pa ih je"izribao" dok su oni bili u svlačionici, trgnuo ih iz letargije, a oni mu uzrvatili sa preokretom.

Bolonja je posle tri kola neporažena, uz dve pobede i remijem, sa bodovnim saldom koji je trenutno stavlja rame uz rame sa Juventusom.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article