NENAD JEZDIĆ "Znate šta su za naše devojke rekli Italijani? Jako su lepe, šteta što su ku*ve!"

- Ne mora to Italijan da nam kaže, ja to vidim. A zašto? Pa muškarci to vole - rekao je Jezdić

Glumac Nenad Jezdić (47) šokirao je sve kada je izjavio da Italijani za naše devojke kažu da su lepe, ali da je šteta, jer su obučene kao ku*ve. 

 

- Priča čovek danas, bila je ekskurzija, maturantska u Italiji, i znate šta su Italijani rekli za našu decu, srpsku? Za naše devojke? "Jako su lepe, šteta što su ku*ve! Obučene su kao ku*ve". Molim te napiši to. Ne mora to Italijan da nam kaže, ja to vidim. A zašto? Pa muškarci to vole. Navukli su se na jeftine i drečave plastične igračke - rekao je Jezdić za Noizz.

- Izvinjavam se, ali ja rakiju čuvam u hrastu i u prohromu - plastika je prevaziđena, a i otmenije je. Gde je tu život, gde je muškost, gde prilježnost, gde su materinski i očinski instikti nestali? U golom pupku, u pirsingu, "buši… buši… samo buši… ha-ha-ha-ha…", kaže onaj deda u filmu? - objasnio je Jezdić.

- To su rat i borba od malopre. Opšti rat. Žene i majke koje vode rat na svoj način. To su one majke, svete, one koje su čekale svoje muževe, svoje braniče i koje su produžile ovaj narod. Gde su sad te majke? Gde su sad i koje su to majke koje će svoju decu i sinove da vaspitaju? Kako mislimo mi da opstanemo? To je sveti rat, rat nad ratovima koji mi moramo da dobijemo.

(Izvor: telegraf.rs / noizz.rs)

Share this article