Njemu je ovo prva Nova godina i prvi Božić: Ana Brnabić prvi put pričala o prinovi u porodici

"Kad imam dva slobodna dana, to mi je kao odmor"

Premijerka Srbije Ana Brnabić u emisiji "Osvrt" na televiziji O2 govorila je i o privatnom životu, svojoj porodici i prazničnom slavlju.

Nakon što je kao utisak objavljen isečak iz video priloga "Telegrafa" o vozaču Ljubi Marinkoviću, koji je u svom autobusu na liniji 35 obučen u Deda Mraza delio čokoladice, voditeljka Slađana Slavković je upitala premijerku da li i nju ponese praznična atmosfera.

 

- Moram priznati da me praznična atmosfera ponese i volim praznike, nemam naročito prostora da slavim, stalno je gužva i nekako ne stajemo, čini mi se ni za praznike, ali opet to je dan-dva, lepo je s obzirom na to da nam je sada već takav tempo, da nekako nemam ni vikende ili jako retko, i sad, kad imam dva dana slobodno, to mi je kao odmor, prelepo mi je i ponese me ta atmosfera. Ove godine sam i ja u svojoj porodici dobila prinovu, tako da je to njegova prva Nova godina i prvi Božić i presrećna sam, lepo mi je. Imamo dobre rezultate, čini mi se da sam dala sve od sebe za našu zemlju, prelepo mi je kući - pričala je Brnabićeva sa osmehom.

O čemu je sve govorila Brnabićeva možete pogledati u emisiji koja je objavljena na sajtu O2.

Inače, u istoj emisiji Brnabićeva je rekla i da joj je čast što je izabrana za člana predsedništva SNS.

- Zahvaljujem se na ogromnom poverenju, od prvog dana od kad me je predsednik Vučić pozvao u vladu, meni je najveća čast da služim svojoj zemlji. Za mene je SNS potpuno drugačija od svih stranaka na političkoj sceni Srbije - rekla je Brnabićeva.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article