Novi Sad ponovo kao iz bajke! Fijakeri i Ledena šuma i ove zime (VIDEO)

Novi Sad će biti stvarno čaroban i ove zime. Kao i prošle godine, čekaju vas fijakeri, kao i dve zimske manifestacije Winter Fest i Ledena šuma, sa mnoštvom iznenađenja.

Novi Sad će imati pravi Christmas market kakav imaju evropske metropole, ali i prave praznične manifestacije. Moći ćete da uživate u prazničnoj idili uz sve elemente. Fijaker, koji se posle 50 godina ponovo pojavio na novosadskim ulicama, ponovo će biti tu.

 

Ovogodišnji Winter Fest će trajati od 23. novembra do 30. decembra, s tim što će možda biti i produžen. Svako veče od 19 do 22 časa čekaju vas različiti novosadski bendovi i DJ-evi.

A kako je Novi Sad tokom Winter Festa izgledao prošle zime, pogledajte u prelepom video zapisu novosadskog fotoreportera Darka Dozeta.

U okviru Winter Fest–a svako veče u 18 časova deca iz novosadskih škola će pevati božićne i novogodišnje pesme. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u kobasicama, perecama, kuvanom vinu, slatkišima i drugim đakonijama i da se zagreju u zimskim danima i noćima.

 

Ledena šuma je rezervisana za period od 1. decembra do 2. februara u Dunavskom parku. Kao i prošle godine, samo raskošnije, pored velikog klizališta i staze za klizanje oko jezera će svaki dan biti organizovan i kulturno-umetnički program.

Pogledajte i prelep video Ledene šume. Snimak iz vazduha je napravila produkcija Aerodron.

Ove zime će svi uživati u čarobnom Novom Sadu.

(Izvor: luftika.rs / Marina Mandadžić)

Share this article