Novinar objavio NEVEROVATNE PODATKE: Čeda je u minusu 454 miliona, a kupuje ženi auto od 60.000 evra

Novinar Ivan Ninić objavio je na svom tviteru ono što zna o firmama koje su povezane sa Čedom Jovanovićem.

Čedomir Jovanović, nekada vođa studentskog protesta protiv režima Slobodana Miloševića, a zatim "ikona" građanske Srbije i čovek čije ime se nije smelo uzimati u usta a da se ne dobije ban sa većine internet foruma, danas uživa sasvim drugačiji imidž u ovim krugovima. 

Naime, danas se i "liberali" i "građanisti", odnosno "drugosrbijanci" pitaju "odakle Čedi silne pare" s kojima letuje po Mikonosima, ide na skijanje po celom svetu, kupuje supruzi skupoceni mercedes..

Ista ona pitanja koja su mučila ljude i pre 10 godina, za koja su ovi gorepomenuti sipali diskvalifikacije kao što su "četnik", "radikal", stoka seljačka" itd. 

 

Novinar Ivan Ninić objavio je na svom tviteru ono što zna o firmama koje su povezane sa Čedom Jovanovićem. Spisak firmi, i spisak dugovanja, prilično je veliki. 

Firma SHFS doo u stečaju, kako piše Ninić, ima minus od 118 miliona dinara. LDP (liberalno demokratska partija) u minusu je oko 110 miliona dinara. Firma Agruhub u minusu je oko 52 miliona dinara. "Agroposlovi" u stečaju u minusu su oko 172 miliona dinara. 

Kako piše Ninić, firme povezane sa Čedom dužne su i novac raznim poveriocima, a ne zna se cifra za firmu Kirka-Suri, koja je nekad bila veoma uspešna, a po preuzimanju je propala, i u stečaju je. 

(Izvor: espreso.rs)

Share this article