PANČEVO Ovo je NAJPOTRESNIJA slika na dan otvaranja Lidla

Dobro, Lidl se otvorio i čudimo se celog jutra ljudima koje nije mrzelo da urane i formiraju red u pet ujutro iako je otvaranje zakazano tek dva sata kasnije.

Načudili smo se i gužvama pred sanducima sa piletinom, kao i sveopštom pomamom koja je ispratila priču o otvaranju Lidla.

 

Ni prva ni poslednja histerija oko otvaranja nekog lanca marketa, složićete se. Međutim, jedna stvar će morati da vas iznenadi.

Naime, Pančevo je danas jedan od najtužnijih gradova - iako je za tamo najavljeno otvaranje dve prodavnice - u Ulici Miloša Obrenovića i u Ulici Moše Pijade. Ipak, danas ta dva objekta nisu otvorena. Ipak, to par desetina Pančevaca nije sprečilo da strpljivo u redu čekaju otvaranje nepostojeće prodavnice.

- Iako Lidl u Pančevu nije završen i biće otvoren do kraja godine, dvadesetak naših sugrađana jutros je uredno čekalo ispred rampe kod objekta. Jedan od njih je čak i preskočio rampu i posle par minuta se vratio psujući im " mater Švapsku" što maltretiraju ovaj narod - kažu na stranici koja se bavi svakodnevicom u Pančevu.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article