PREMINULA DESANKA (60) IZBODENA NA STANICI U PANČEVU! Petar imao zabranu prilaska bivšoj ženi, izbo je usred dana na stajalištu!

Desanka M. (60) izbodena je oko podne na autobuskoj stanici u Pančevu. Prema prvim informacijama, ubodena je u leđa i stomak, ali je preminula u bolnici.

Naime, kako Kurir nezvanično saznaje, uhapšen je Desankin bivši muž Petar M. (64), a nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, gde je malo kasnije i preminula. Policija ubrzo savladala i uhapsila Petra.

 

Ona je, inače, bila smeštena u Sigurnoj kući, a on je imao zabranu prilaska.

 *FOTO: PRINTSCREEN

Pripadnici PU Pančevo munjevito su reagovali, savladali napadača i uhapsili ga. Kod osumnjičenog pronađen je predmet izvršenja krivičnog dela. Povređena žena prevezena je vozilom Hitne pomoći u bolnicu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, uhapšen je bivši muž Petar M. (64) koji je danas nožem naneo više ubodnih rana u predelu vrata i leđa bivšoj supruzi Desanki M. (60).

 

Nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, dok je policija ubrzo uhapsila Petra.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, bračni par je već duže u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

 *FOTO: PRINTSCREEN

Prema rečima očevidaca nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici. 

Inače, osumnjičeni je od ranije poznat policiji i deo svog života proveo je u zatvoru radi različitih krivičnih dela, uglavnom pljački.

VIše detalja biće nam poznato kada tužilac, koji je trenutno na mestu zločina, izvrši uviđaj, navodi portal 013.

(Izvor: kurir.rs / portal 013)

Share this article