PRIZNAO ZLOČIN: Ovo je četvorostruki ubica iz Jabukovca, a od slika sa njegovog profila ćete se naježiti (FOTO)

Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba - pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano.

 

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

 *FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Policija je od Davora P. prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

Policija je, kako je saopšteno, kod osumnjičenog, između ostalog, pronašla škorpion, lovačku pušku i pištolj.

 

- Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Čak je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak - dodaje nas izvor.

davor pernic četvorostruko ubistvo jabukovac

 *FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Priznao zločin

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Davor P. (35) nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.

Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja.

 

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprva zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu, saznaje "Blic".

Prema našim saznanjima, one su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imanju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Žrtve iz Jabukovca

 *Žrtve iz Jabukovca / FOTO: RAS SRBIJA

- On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokušavale na sve načine da ga spreče. Iz pištolja je ubio sve tri žene. U trenutku kada je htelo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice - dodaje nas izvor.

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

 

Preti mu 40 godina robije

Davoru P. je određeno policijsko zadržavanje, a preti mu 40 godina robije.

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Pogledajte snimak hapšenja:

(Izvor: blic.rs)

Share this article