Srpski trener na klupi Bolonje! Ovako izgleda Siniša Mihajlović po izlasku iz bolnice (FOTO) (VIDEO)

Nesalomivi Siniša Mihajlović iznenadio je sve odlukom da vodi svoj tim protiv Verone, mada ne i one koji ga dobro poznaju. Izašao je iz bolnice kako bi bio sa ekipom, pa sada čitav auditorijom ima priliku da vidi Srbina nakon mukotrpnih terapija u borbi sa leukemijom.

Vidno omršaveo, ali sa osmehom na licu, spreman i za ovu borbu, Miha je pratio dešavanja na terenu, a imao je i čemu da se raduje - Bolonja je povela golom iz penala.

 

Pre početka utakmice publika je pozdravila Mihu, on im uzvratio, a potom se fokusirao na meč koji će sasvim sigurno zauzeti posebno mesto u njegovoj karijeri.

Njegov dolazak na utakmicu iznenadio je čak i neke njegove igrače o čemu svedoči izjava jednog od njih, Andree Polija.

 

- Mihino prisustvo? Neverovatno iznenađenje! Ostali smo bez teksta kada smo saznali jer ga nismo očekivali. Još jednom je pokazao koliku snagu poseduje. Nemam reči da ga opišem... Presrećni smo i impresionirani što je ovde - rekao je Poli.

Italy Soccer Serie A

 *Foto: Tanjug/Ap

Siniši su pre utakmice sreću poželeli njegovi najbliži, supruga Arijana i Dejan Stanković porukama na instagramu.

 

Podsećamo da je Miha 13. jula obelodanio da boluje od leukemije, pet dana posle počeo je sa hemoterapijama, a 40. dana kasnije biće na klupi Bolonje u prvoj utakmici sezone.

Italy Soccer Serie A

 *Foto: Tanjug/Ap

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article