U Jagodini nastavnici tukli bolesnog dečaka, dok je on povraćao: Majka sve prijavila policiji

Snimak pod nazivom "Ovako jagodinski nastavnici vaspitavaju decu" objavljen je danas na Jutjubu, a na njemu se vidi kako dvoje ljudi, jedan pa drugi, udaraju dečaka u centru grada.

Na snimku se vidi žena koja žustrim korakom prilazi detetu i kaže: "Je li bre, zašto si ga udario? Još iz škole te čekam", a zatim se pridružuje muškarac i u kratkom vremenskom razmaku, jedan pa drugi (blaže i jače) udaraju dete.

Događaj su snimila deca koja su se tu našla. Majka udarenog dečaka koja se obratila Infocentrali kaže da je slučaj prijavila policiji.

 

- Moje dete ima 27 kila i srčanu manu. Kada je došao kući žalio se na bolove u glavi i povraćao, vodila sam ga lekaru. Moj sin kaže da su mu prišli žena i muškarac i da su ga udarili po glavi. Deca su se igrala u parku, neki dečak ga je prskao vodom iz plastičnog pištolja, a zatim mu se moj sin uneo u lice da ga zaplaši i rekao "dosta". Drugi dečak se valjda uplašio i otišao kući plačući. Šta je on ispričao roditeljima ne znam, ali zar jedno dečje koškanje gde nije bilo ni jednog fizičkog kontakta, da bude povod za ovako nešto? - pita se zabrinuta majka.

Ona dodaje da poznaje te ljude zato što je muškarac prosvetni radnik koji predaje u osnovnoj školi.

- Već je taj nastavnik vikao na njega kada su se deca pre dve godine u dvorištu prskala vodom a zatim isprskala i njega. Supruga mu isto radi u školi. Da prosvetni radnik udara tuđu decu? Pa ovo je skandal. Nisam htela da idem na vrata i raspravljam se sa tim ljudima, prijavila sam sve policiji. Niko nema prava da bije tuđe dete - kaže majka dečaka, Ljiljana Ćorlić.

(Izvor: telegraf.rs / Infocentrala)

Share this article