"Video sam kako s bocama krvi utrčavaju u porođajnu salu, a onda su ODNELI BEBU I ZNAO SAM DA NEŠTO NIJE U REDU!"

Suprugu sam odveo u bolnicu jer je rekla da ima kontrakcije. Oko 3.20 sam čuo plač deteta i video kako mi sina odvode u drugu prostoriju porodilišta. Ali, odmah sam posumnjao da sa Tanjom nešto nije u redu - ispričao je Željko, suprug trudnice Tatjane I. koja je preminula tokom porođaja u bolnici u Majdanpeku.

Željko, koji je sve vreme bio na Odeljenju ginekologije, kaže da je čuo "kako se njegova supruga žali na bolove".

 

- Video sam kako u porođajnu salu utrčava medicinsko osoblje. Nosili su i boce sa krvlju - govori kroz suze.

Po njegovim rečima, medicinsko osoblje mu je saopštilo da je njegova supruga imala problem sa posteljicom, što je izazvalo obilno krvarenje.

 *FOTO: PRIVATNA ARHIVA

- Rekli su mi da je obilno krvarenje tipično za žene koje se porađaju u poznijim godinama. Znam samo da je moja supruga tražila da je, upravo zbog godina, porode carskim rezom, ali još ne znam šta se zapravo desilo, zbog čega sam i tražio da se uradi obdukcija - jedva govori Željko, pišu "Novosti".

Tatjana je, inače, po terminu trebalo da se porodi 12. septembra. Na svet je donela zdravog dečaka - Veljka, teškog 3,8 kilograma. Nije, nažalost, dočekala da vidi kako će da odrasta. Lekari, ali ni uprava majdanpečke bolnice zasad se ne oglašavaju. Niko tokom jučerašnjeg dana nije želi da komentariše ovaj tragični slučaj.

(Izvor: novosti.rs)

Share this article