Zbog ovih izjava ljudi misle da Srbija dobija sto posto!

Devojke iz grupe "Hurricane" nakon svog nastupa u polufinalu "Evrovizije" oduvale su konkurencuju i postale favoriti na takmičenju. Ipak, nisu svi kao sada verovali u naše predstavnice. One su čak u martu mesecu bile poslednje na kladionacima, a evo kako se desio preokret.

Naime, Sanja, Ksenija i Ivana pucale su iz svih oružja. Igrale su na kartu svog izgleda, pokazale harizmu kojom zrače, pustile glas i zavrtele telom kada je to trebalo.

Na zvaničnom Jutjub kanalu "Evrovizije", nije samo njihov performans sa polufinala imao najviše pregleda od svih i njihovi intervjui su to postigli. Naročito zanimljiv bio je onaj sa Niki Tutorials. A komentari su samo pljuštali.

 

- Koliko njih tri i Niki imaju dobru energiju. Devojke su toliko harizmatične i duhovite, obožavam njihov personaliti - bili su samo neki od komentara.

A onda je usledio i drugi intervju sa holandskim novinarom i još brutalniji komentari.

- Devojkama nije bio potreban voditelj, toliko su elokventne i zabavne. Nijedan drugi video od dosade nisam mogao da pogledam, ali sa njima sam prosto uživao - pisali su fanovi "Evrovizije".

A zatim polufinale i totalni šok u kojem su devojke kojima su mnogi predviđali debakl osvojile scenu. I postale najgledanije na Tviteru i Jutjubu.

Share this article