"Umorna sam i istrošena, ne mogu da hodam": Glumica Mira Banjac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali se nada najboljem

Legendarna srpska glumica Mira Banjac (89) smeštena je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu početkom oktobra prošle godine i do sada se nije oglašavala u medijima o svom zdravstvenom stanju.

Razlog njenog boravka u bolnici bio je problem s vodom u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće, a Mira je u razgovoru za "Dnevni avaz" otkrila da se ne oseća dobro i da je i dalje trpi bolove.

 

- Još sam na bolovanju, na kućnoj nezi. Problem s nogom nije prošao, ma kakvi... Pokušavam sad da prohodam, barem po kući. A to ide veoma sporo. Još mi se voda zadržava u nozi - ispričala je glumica.

 *Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Iako je pri kraju devete decenije života, ova glumica je retko kad odmarala. Pre zdravstvenih problema, često je putovala po zemljama bivše Jugoslavije, u zavisnosti od toga gde ima angažman, i uvek bi profesionalno odradila svoj deo posla. Još češće je išla na premijere, kako pozorišne tako i filmske, i na taj način davala podršku kolegama.

Ipak, čini se da to više, barem za sada, nije moguće.

- I inače se osećam nikako. Umorna sam, jednostavno. Teško i razgovaram. U potpunom sam istrošenom stanju. Nadam se proleću definitivno, možda tada i prođe sve ovo - iskreno je rekla.

(Izvor: blic.rs / Avaz)

Share this article