Ako već dugo živite BEZ SE*SA, vaše grudi trpe OVE POSLEDICE: Treću nikad ne biste povezali sa apstinencijom, a dešava se MNOGIM ŽENAMA

Primetile ste da vam grudi više ne stoje onako čvrsto i da su se u većoj meri promenile? Pokušajte da se prisetite kad ste zadnji put imale seks. U tome se najverovatnije krije uzrok.

Život bez seksa dovodi do niza promena u telu muškaraca i žena. Možda zvuči neverovatno, ali seks može pozitivno da utiče na izgled grudi, dok seksualna apstinencija dovodi do niza negativnih promena.

 

1. Osetljive bradavice

Ako se duže vremena niko nije bavio vašim grudima, reagovaće uglavnom preosetljivošću. Tada i grudnjak ili majica mogu da budu neugodni i „grubi“ za bradavice – čak mogu da izazovu i neprijatne reakcije.

2. Zbogom čvrstoći

Grudi su mnogim muškarcima za vreme predigre ili seksa u prvom planu. Grudi se maze, masiraju ili stiskaju. Osim što je to sjajan osjećaj, ubrzava krvotok. A upravo to pomaže grudima da ostanu čvrste.

3. Veličina se smanjuje

Jedna od mogućih posledica seksualne apstinencije i su manje grudi. Razlog je isti kao i kod čvrstoće. Ako nisu redovno prokrvljene, onda tanke vene krvnih sudova mogu čak i da se blokiraju.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article