Crnogorac objavio KONKURS ZA DEVOJKU SVOJIH SNOVA, društvene mreže se USTALASALE ZBOG NJEGOVIH KRITERIJUMA

Muško-ženski odnosi večita su tema različitih debata i polemika, a postojanjem Interneta i razvojem onlajn udvaranja i upoznavanja oni su postali zamršeniji nego ikada...

Naime, flertovanje se sve više "premešta" u virtuelni svet, a više nije ni čudno kada čujemo da je neko svog partnera upoznao upravo preko društvenih mreža ili da ga tu možda traži... No, jedan Crnogorac podigao je potragu za srodnom dušom na novi nivo!

 

Ovih dana njegov post postao je u viralan, a u njemu ovaj mladić objašnjava da je nakon bezuspešne potrage za odgovarajućom devojkom morao da pribegne organizovanju javnog konkursa za tu "laskavu poziciju".

Podugačka lista zahteva

 *PODUGAČKA LISTA ZAHTEVAFOTO: FACEBOOK

On je istakao da samo želi "normalnu vezu", a naravno imao je i listu zahteva i uslova koje bi njegova buduća devojka trebalo da ispunjava. On tako očekuje da da ona ima između 25 i 35 godina, da ne pije i ne puši, da je vesela, druželjubava, da voli seks i zna najmanje 10 poza, da nije ljubomorna... Naglasio je i da bi devojka trebalo da bude "manicipovana", a tačno značenje ove reči samo on zna!

 

Zatražio je i fotografije, lične podatke, kao i informaciju da li se devojka ikada udavala i da li možda ima dece iz prethodnih veza. Naknadno se ponovo obratio širokim narodnim masama i zamolio da mu devojke šalju fotografije na kojima se vidi čitava njihova figura, te je obavestio da konkurs traje samo do 27. februara.

Postoji i rok za prijave!

 *POSTOJI I ROK ZA PRIJAVE!FOTO: FACEBOOK

Da li postoji devojka koja će poželeti da se javi na ovakav oglas i ispunjava sve kriterijume - ne znamo, no on je očigledno siguran i samouveren.

Šta vi kažete na njegove kriterijume - da li su "normalni" kako ih on naziva ili ipak ne?

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article