HIT U SVETU Trening od 4 minuta: Topi kilograme, zateže celo telo za manje od mesec dana! (VIDEO)

Tabata predstavlja trening visokog napona - savršen sklop vežbi za mršanje koji zahteva da se angažujete samo 4 minuta dnevno

Tabata je više način vežbanja nego sama vežba. Za dvadeset sekundi jakog treninga sa odmorima od po 10 sekundi, Tabata je u stanju da za 4 minuta sagori svaku kaloriju viška u vašem telu.

PROČITAJTE JOŠ UBIJA SVE VIRUSE, čisti krv, leči pluća: Travari se kunu u moć ove biljke

 

Doktor Izumi Tabata je čovek koji je osmislio ovaj trenig prema kome vežbaju i svetski sportisti. Dugo godina je ovaj način treniranja testiran da bi se došlo do zaključka da ćete uz pomoć ovakvog načina vežbanja najlakše skinuti višak kilograma.

PROČITAJTE JOŠ Čuvena blogerka tvrdi da se zbog OVE domaće smese od 200 dinara MRŠAVI neshvatljivom brzinom, kao i da KOSA brže raste i koža je ZATEGNUTA

Što se tiče samih vežbi tu je izbor na vama: možete jedan dan da radite sklekove u kombinaciji sa čučnjevima, drugi dan da radite trbušnjake kombinujući ih sa trčanjem u mestu, s tim da pratite tempo od 20 sekundi intenzivnog vežbanja zatim 10 sekundi laganog treninga.

 

Tabata trening garantuje:

Zdravo mršanje,

Definisanje mišića celog tela,

Smanjenje krvnog pritiska,

Oslobađanje od stresa.

 

Ovaj trening je osmišljen tako da ga može praktikovati i profesionalni sportista i amater. Za vežbanje u teretani, ali i kod kuće. Bitno je samo da svaki dan vežbate 4 minuta po savetima doktora Tabate.

(kutaknet.com /  stil.kurir.rs)

Share this article