Ja sam spavao sa više riba, nego što si ti pipnula muškaraca u životu: Gastarbajter Denis surovo isprozivao Danijelu na njihovoj svadbi (VIDEO)

Dva slomljena srca, Danijele iz Vrdnika i Denisa iz Perleza, pomoći će jedno drugom da zacele, procenili su psiholozi. Ali što je dobro u teoriji praksa je ovog puta iscepkala na komadiće, skakala po njima, pa zapalila.

Potpune neznance u emisiji "Brak na neviđeno" doveli su pred matičara, ali lice mladoženje zakiselilo je svadbu. A kasnije je nesuđenoj supruzi i otrovnim komentarima objasnio daipak nije dovoljno dobra "riba" za njegovu dugu listu mega zgodnih devojaka.

 

Danijela je 15 godina bila u vezi sa mladićem koji je tokom njihovog idiličnog zabavljanja postao hirurg, ali je ubrzo nakon specijalizacije počeo da je vara i ta veza je završena neslavno. Nakon toga je rodila dete sa čovekom koji ju je ostavio tokom trudnoće. Denis je gastarbajer u Švajcarskoj kojeg je žena ostavila nakon braka i troje dece i postala je lezbijka.

Bleskasta plavuša sa pletenicama traži nekog da u starosti bude pored nje, da ima s kim da priča, da piju kafu i gledaju serije. "Oprostila" bi stomačić svom muškarcu.

 *Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov//DNK

No, istetovirani, ćelavi i bradati mačo-men sa kajlom i naočarima iz Perleza, koji voli da ide u lov, ispostaviće se, nije toliko "milosrdan".

 *Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov//DNK

- Sit sam avantura iz prošlosti. Znam šta hoću znam šta neću. Ne moram ja da budem bogat već da živim normalno sa osobom koja poštuje porodične vrednosti. Treba ženska ruka u ovoj kući. Mogu i ja sam da čistim, ali drugačije je kad je tu žena - kaže Denis, kom u majičici nestidljivo viri sa salce sa stomaka. Pomislili biste da taman ima "prođu" na svadbi na slepo.

 

Poveo je ekipu emisije u obilazak svoje sređene kuće u belom, caklili su se beli trosedi, ali nikako naspram bonusa kojem nijedna žena ne bi odolela.

- Kuća je prostrana, ima mašinu za sudove, eto ne mora ni njih da pere.

 *Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov//DNK

Spremni za venčanje, imaju prema pravilima emisije pet minuta da se upoznaju. Šta može da prođe naopako? Osim svega, može i odmah.

Jer tip je imao previše crnki srednje visine, poput voditeljke emisije na koju je bacio oko, kako se pohvalio, dok je kamera hvatala kadar u kom nam rečenica "može burek s glave da mu jede" postaje kristalno jasna.

 

Nikad više nije nedostajao efekat dramatičnog božanskog svetla  u kadru uz neku najdramatičniju muziku, dok se vodiljka emisije nelagodno prebacuje s jedne na drugu nogu.

A upravo Milici Kon voditeljki emisije pohvalio se još jednom bitnom stavkom - ne nosi gaće, žulja ga. Za ovog čoveka samo se gomilaju plusevi. Ko bi odoleo.

 *Denisu se svidela voditeljka Milica Kon Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov//DNK

 *Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov//DNK

Nije Danijeli pomogao ni širok osmeh, kada je kročila u salu za venčanje.

- Uopšte te nisam ovako zamišljao, stvarno nisi moj tip - ispalio je odmah "naočiti" Denis iz Perleza.

 

Danijela, vidno povređena, nekoliko puta pokušala je da smanji tenziju, ali lepo zaokružila priču kada je stavila naočare zaključivši da joj nisu mnogo pomogle i uzvratila istom merom da nije baš njen tip.

- Evo da vide da smo lep par da nas slikaju. Da vide da smo lep par - rekla je nesuđena mlada, na šta je "odbegli" mladoženja ponovo pakosno dodao: "E, to je diskutabilno".

 *Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov//DNK

Bezuspešno je bilo i ubeđivanje para da su se dosad zabavljali sa ljudima po svojim standardima i možda je vreme da probaju nešto novo.

Ipak poslati su na medeni mesec u Vrnjačku banju, ne bi li se bar tu možda našli.

- Ja sam spavao sa više riba, nego što si ti pipnula muškaraca u životu. Znaš su koje su to lepotice... - Ja sam spavao sa više riba, nego što si ti pipnula muškaraca u životu - vikao je Denis dok je Danijela prevrtala očima dodajući da ih je videla i da nisu toliko posebne.

Video: Druga epizoda Braka na neviđeno

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article