Jovica je odlučio da preko FB nađe ženu i izneo listu zahteva: Na prvi sastanak MORA DA DONESE OVE DVE STVARI, a sme da gleda SAMO OVE SERIJE

Ono što su nekad bili lični oglasi u štampanim novinama postali su statusi na Fejsbuku. A dok se mlađe generacije foliraju i mame potencijalne partnere fotografijama, starije generacije ne gube vreme već direktno u glavu svima kažu šta traže.

Tako je Jovica očigledno rešio da mu je dosta samovanja, pa je na Fejsbuku oglasio potrebu za ozbiljnom suprugom.

 

Prvo što upada u oči je ćinjenica da supruga mora da ima između 25 i 35 godina, što će reći da Jovica voli mlađe, i to poprilično mlađe.

A onda kreće ozbiljna lista zahteva:

Spisak uslova konkusra

 *SPISAK USLOVA KONKUSRA / FOTO: FACEBOOK

Dakle, potencijalna snajka mora da bude ozbiljno školovana, teška do 80 kilograma, sa jabučastom zadnjicom, crnka, da zna da vozi ali i da bije, da je prirodna, da je iz Novog Sada, da priča ruski jezik, da ide na spavanje najkasnije u 23:00, da ne pije gazirano.

Takođe, Jovica bi voleo da dama bude i nevina. A da bi se zaštitio od prevarantkinja, insistira da dama pri prvom upoznavanju uradi detaljan pregled i test trudnoće (toliko o strogim kriterijumima o nevinosti!). Doduše, i sam kaže da je spreman da pristane i na samo 70 odsto postavljenih uslova.

A kada izađete pred ljude sa tolikim spiskom kriterijuma, ljudi s pravom očekuju da i vi imate šta da ponudite, pa smo jedva čekali da vidimo šta dobija srećnica. Međutim, Jovica je siguran u sebe i svoje kvalitete pa poručuje: "Moje kvalitete znate".

Sigurni smo da mu je inboks već pun ponuda, a vi?

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article