Mladoženja na venčanju REKAO „NE“: Kada je počeo da objašnjava ZAŠTO, svi su ZAPLAKALI! (VIDEO)

Vendi je to trebao da bude najradosniji dan u životu jer se konačno udaje za svoju srodnu dušu. Međutim, kada je njenom vereniku na venčanju postavljeno pitanje da li je uzima za ženu, on je rekao "ne".

Možete li da zamislite tu noćnu moru: stojite pred oltarom sa svojom srodnom dušom, a kada vašeg partnera upitaju da li pristaje na brak sa vama, on se bez upozorenja povuče. Ta noćna mora skoro je postala stvarnost za Vendi, prelepu nevestu, kada je njen verenik Pol na pitanje da li je uzima za suprugu, odgovorio sa "ne".

 

Svi su očekivali od Pola da jednostavno odgovori sa "da" i da se ceremonija nastavi, ali je on umesto toga sa suzama u očima pogledao svoju nevestu i rekao kako to ne može da obeća.

Kada je objasnio zbog čega, svi prisutni su briznuli u plač.

Pol i Vendi su od početka imali vrlo posebnu vezu. Delili su mnoge srećne uspomene i izgradili živote jedan pored drugog. Od samog početka Pol je znao da će ona biti njegova žena.

Kako se venčanje prlibližavalo, Pol je shvatio da nešto nije u redu. Nije samo želeo da Vendi bude njegova "zakonska žena", jer mu je značila puno više od toga. Bila je njegov svet.

Zbog toga je imao na umu nešto posebno dok su stajali pred oltarom.

Iako se trudio da se suzdrži, suze su same krenule kada  je počeo da objašnjava zašto je rekao ne.

Vendi je stajala pored njega i pomogla mu da ispriča sve što je želeo, sa osmehom i puno strpljenja.

Na osnovu snimka možemo da zaključimo da su oni stvoreni jedno za drugo.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article