Stvari koje se nikada ne bacaju iz kuće: Ako ovo imate, imate blagostanje!

Mnogo smo pisali o stvarima koje se ne zadržavaju u kući, tj. koje morate baciti kako biste privukli blagostanje u kuću.

Međutim, postoje i oni predmeti koji zrače dobrom energijom i koje uvek morate čuvati u vašem domu kako biste imali sreću.

PROČITAJTE JOŠ Deci sam dala sve u životu, sad jedva imam da preživim: Danas mi ovako vraćaju!

 

Ovo je top 6 stvari koje nikad ne smete da izbacite iz kuće:

1. Hleb

Hleb se u mnogim kulturama, pa i kod nas, smatra svetom hranom. Simbolizuje sreću i blagostanje, pa je zabranjeno bacati ga. Bolje je osušiti ga i mrvice dati pticama nego bacati komade hleba.

2. So

So se tretira isto kao hleb. Pored toga se ne savetuje da je pozajmljujete nikome, jer tako blagostanje izlazi iz kuće.

hleb-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

3. Odsečeni nokti ili kosa

Kosa i nokti su prema crnoj magiji najpogodniji za pravljenje loše karme. Stoga ih zamotajte u maramicu i odložite u kantu. Ne smete da ih rasipate oko kuće. 

4. Fotografije

Možete uništiti samo one fotografije koje prikazuju vaše neprijatelje i pod uslovom da niste sa njima na slikama, u suprotnom rizikujete da privučete bolesti i druge probleme.

PROČITAJTE JOŠ Posipaju sodu bikarbonu oko paradajza! Dva dana kasnije ne mogu da veruju svojim očima…

5. Sat

Sat je energetski povezan sa vlasnikom i možete ozbiljno nauditi osobi čiji sat uništite. Možete baciti samo one satove koji se ne mogu popraviti.

6. Novčanik

Novčanik je finansijski talisman, pa čak i ako je bezvredan, nemojte ga bacati. Kad kupite novi novčanik, držite ga par dana u kući, a zatim u njega prebacite postepeno nešto novca, polako prekidajući vezu sa starim novčanikom.

Stari novčanik držite u kući koliko god možete.

(kutaknet.com / stil.kurir.rs)

Share this article