Horoskopski znakovi koje treba izbegavati jer su srećni samo kada varaju

Monogamija nije za svakoga, a zvezde će vam rado otkriti koje su šanse da vas svaki od znakova prevari.

Jarac

Jarčevi su veoma nezavisni, vole fizički kontakt i veoma su strastveni. Sve ovo ih čini znakom koji jednostavno ne može da se zadrži na jednom mestu, sa jednom osobom.

Bik

Ovaj znak je veoma senzualan i želi to da podeli sa svima i zbog toga se nalazi na drugom mestu naše liste najnevernijih znakova.

Vodolija

Stvari koja će Vodoliju uzbuditi istog trenutka jesu britak um i intelekt. Možemo reći da oni koji su rođeni između 20. januara i 18. februara naginju ka nevernosti, ali samo ako im ove dve stvari nedostaju kod partnera.

Rak

Rakovi su ekstremno emotivni. Potreban im je partner koji ih neće zadovoljiti samo u krevetu, već će i razumeti njihova osećanja i misli.

Blizanci

Ovaj znak je rođeni zavodnik i nikada nije zadovoljan ako u životu nema dovoljno uzbuđenja. Zato i ne čudi previše njegova sklonost švrljanju.

Ribe

Ribe su beznadežni romantici. Iako su veoma strastveni ljubavnici, osobe u ovom znaku su i užasno lojalne i cilj im je da se jednog dana napokon skrase.

 

Ovan

Pripadnici ovog znaka mogu biti donekle nezasiti kada su u pitanju seks i strast. Njihove veze moraju da budu ispunjene uzbuđenjem i nepoznatim kako bi ostali zainteresovani. Vrlo često će preuzeti vođstvo u vezi i nije ih strah da naprave prvi potez.

Lav

Oni su energični, strastveni i velikodušni prema svojim ljubavnicima. Veoma poštuju potrebu za nezavisnošću partnera jer vrlo dobro razumeju važnost slobode i individualnosti.

Devica

Iako ovaj znak žudi za tim da je poželjan partneru, vrlo često se odlučuje za dugoročne veze umesto za neobavezne kombinacije. Vrlo čestu su veoma odane svojim partnerima.

Vaga

Vage su opsednute balansom i po svaku cenu gledaju da izbegnu dramu. Kada su u vezi, streme ka miru i sreći i ne vole da uznemiruju partnera. Takođe su veoma posvećene i lojalne svakoj osobi koju vole.

Škorpija

Bije ih glas da su najsenzualniji znak horoskopa (čak i više od Bika!). Međutim, kada napokon pronađu ljubav, nemaju nikakavu potrebu niti želju za nekim drugim.

Strelac

Poput Škorpije, Strelci su krajnje verni i posvećeni osobi kojoj poklone svoje srce. Iako imaju „probaću sve jednom“ mentalitet, kada pronađu svog parnjaka lojalni su preko svake granice.

(Izvor: 24sata.rs)

Share this article