Kad ih jednom zavolite, ova 4 horoskopska znaka nikada nećete moći da zaboravite

Nikada ih nećete zaboraviti

Kada su u vašem životu oni ga boje predivnim nijansama, ali kada jednom stave tačku na neki odnos, ovi horoskopski znaci vam se nikada neće vratiti i biće vam teško da ih zaboravite.

PROČITAJTE JOŠ Sjajan završetak 2020. godine za 4 horoskopska znaka, ostali na klackalici

 

Škorpija

Škorpija je najstrastveniji znak Zodijaka. Njena vatrena priroda pleni, osvaja i donosi posebne iskre u vaš život. Zbog toga je jako teško zaboraviti ovaj horoskopski znak, naročito kada sa njim okončate ljubavnu vezu. Shvatićete koliko vam je Škorpija značila kada izađe iz vašeg života.

Ali, ovaj znak Zodijaka ima čvrst karakter i vrlo je odlučan – kada jednom kažu da je kraj, onda je kraj zaista i došao.

Strast koju Škorpija probudi u vašem srcu neće dozvoliti da je lako zaboravite, piše Sensa, a prenosi Noizz.

devojka-leto-naocare-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Strelac

Ljubav sa Strelčevima je bajka, ali čarolija u ovim odnosima često je kratka i nepredvidiva. Ovaj znak Zodijaka je poznat po tome što preko noći nestaje iz vašeg života i lako raskida. Njegova poletnost, slooda i ljubav prema životu je ono što ih čini najprivlačnijim. I kada vreme zaleči rane, moguće je da ćete dugo žaliti zašto niste ostavrili dublju vezu sa Strelcem.

 

Devica

Devica je često aztvorena, hladna i nepredvidiva, ali akda započnete odnos sa njom, osećaćate se kao da ste na sedmom nebu. Međutim, teško je predvideti šta možete očekivati od ovog horoskopskog znaka. Devica u vezi očekuje da budete uvek dobro raspoloženi, ali i da prhvatite njene kritike.

Iako je u vezi često teško sa njom, njena senzualna priroda učiniće da je dugo imate u svojim mislima čak i kada se veza završi.

PROČITAJTE JOŠ MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR Nekom stiže velika lova, a evo ko će se popeti stepenicu više!

Blizanci

Zabluda je da su Blizanci bezosećajni, to je samo njihova čaura. Ovi ljudi zaista znaju da dopru do vaše duše i da je pridobiju, a kada to urade, zavek će ostati u vašem srce.

Talentovani, jedinstveni i ekscentrični Blizanci pokazaće vam neke nove dimenzije sveta, perspektive i u vaš život doneće mnoštvo boja i uzbuđenja. Ipak, kada dođe do prekida odnosa, Blizance je zaista teško zaboraviti. Ali, budite uvereni da će Blizanci nakon rastanka uvek želeti da ostanu u prijateljskim odnosima.

Share this article