Evo kako danas izgleda Severinin bivši sa kojim ima SNIMAK sa jahte: Varao TRUDNU ženu, pa zatim uhapšen (FOTO)

Zbog snimka sa Severinom svi su ga upoznali 2004. godine, a novi skandal dogodio mu se pre tri godine.

Hrvatska pop pevačica Severina Kojić ovih dana je u centru pažnje zbog navodnog neverstva svom suprugu Igoru Kojiću. Severina je, kako se piše, u emotivnoj vezi sa vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, a pevačica za sada ne negira ovu romansu.

PROČITAJTE JOŠ Marija Šerifović besna: LJUDI KOJI NEMAJU 500 EVRA U DŽEPU, NOSE FIRMIRANE STVARI

Severini je ovo samo još jedan u nizu medijskih skandala u karijeri, a svakako je najveći onaj koji se dogodio 2004. godine. U maju te godine u javnost je isplivao 11-ominutni snimak njenog intimnog odnosa sa bivšim emotivnim partnerom, hrvatskim preduzetnikom Milanom Lučićem. U tom trenutku ona je bila verena za Srećka Vargeka, sa kojim je raskinula nekoliko meseci kasnije.

 

Severina i Lučić su vezu započeli 2000. godine, a biznismen je prema pevačici bio veoma galantan. Ona je do njega dobijala skupocene poklone, a pisalo se da je dobila čak i konja, kojeg je kasnije prodala.

Mediji su pisali da je Lučić, navodno, sa Severinom varao trudnu suprugu, koja mu je to oprostila i sa kojom je i danas u braku. Ovaj par je, kako se pisalo, raskinuo nakon što se Lučićeva žena porodila i kada je Severina shvatila da on neće napustiti porodicu.

severina-instagram

 *Foto: Instagram

Lučić je 2017. godine bio akter još jednog skandala. Naime, on je sa još nekoliko osoba uhapšen u akciji Uskoka zbog sumnje da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju. Biznismen je, kako su navodili mediji, svoju firmu namerno doveo u stečaj, a stečajni upravnik s kojim je imao dogovor omogućio mu je da preko druge firme izvuče vrednu nekretninu iz stečajne mase, da je odmah proda jednom trgovačkom lancu i zaradi višemilionski iznos.

 

Pogledajte kako danas izgleda Milan Lučić i sa kakvim problemima se susreće.

milan-lucic-severina 620

Lučiću odredili istražni zatvor da ne bi uticao na svedoke

Milanu Lučiću, osumnjičenom u aferi "stečajni upravnik" određen je istražni zatvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke.

PROČITAJTE JOŠ Tanja Bošković: "Preživljavam siromaštvo, svu sam snagu potrošila"

Taj predlog je sutkinja prihvatila dok je onaj o istražnom zatvoru zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog dela odbijen.

U slučaju Lučića treba se ispitati 7 do 8 svedoka.

milan-severina 620

Mate Matić, advokat Milana Lučića prethodno nam je potvrdio da se Lučić vratio u Hrvatsku te da se nalazi u DORH-u na ispitivanju.

Zagrebački Županijski sud u četvrtak je odredio istražni zatvor Lučićevim suosumnjičenicima - stečajnom upravniku Peri Hrkaću, sutkinji Trgovačkog suda Vesni Malenici, Hrkaćevoj tajnici Tatjani Kušec i saradniku Miroslavu Mitaku. Uskok u ovom slučaju sumnjiči i Josipa Debića koji je nakon ispitivanja u Uskoku u sredu pušten da se brani sa slobode.

Share this article