Najlepša Šveđanka sa CRNOGORSKIM sportistom dobila sina i dala mu PRELEPO SRPSKO IME

Najpopularnija modna blogerka u Švedskoj, a i šire, Kenza Zuiten, pre nekoliko dana je dobila sina sa crnogorskim karatistom Aleksandrom Subošićem i dala mu prelepo srpsko ime.

 

Iako je u više navrata javno pričala da ima poteškoće da ostane u drugom stanju, blogerka Kenza Zuiten je odlično iznela trudnoću i pre par dana rodila zdravog dečaka kojem je dala ime Nikola.

Kenza se 14. juna porodila u Stokholmu, a sa pratiocima je podelila i prvu fotografiju iz porodilišta. Kada su je pratioci u komentarima pitali za ime dečaka, rekla je da u Švedskoj Nikola nije tako često ime, ali pošto je njen muž srpskocrnogorskog porekla, rešila je da ga nazove tako.

  

– 14. juna u 05:06 ovaj veliki momak stigao je u naš svet i zauvek promenio naše živote. Sve je prošlo dobro, a mi smo se momentalno zaljubili u njega! Teško je poverovati da je on zapravo ovde i da sam postala mama posle svega. On je vredan svih muka, iščekivanja i bola. Hvala ti što si baš nas izabrao da ti budemo roditelji, obećavam da ćemo te zauvek štiti i voleti – poručila je Kenza.

Švedska blogerka marokanskog porekla i sportista koji je Srbin iz Crne Gore, dugogodišnju vezu pre dve godine krunisali su brakom, a u januaru ove godine objavili su da čekaju bebu.

Preslatki su!

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article