OBOŽAVA LUKSUZ: Ministarka šeta rukavice od 30.000! Zorana na rukama nosi celu radničku platu! (FOTO)

Potpredsednica Vlade je prilikom posete Velikom Gradištu imala vunene „blumarin“ rukavice od devičanske vune s kuglama od krzna čija je cena čak 240 evra

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, nosi rukavice modne kuće „Blumarin“ čija je cena čak 240 evra, odnosno 28.320 dinara!

Mihajlovićeva je pomenute rukavice, koje koštaju koliko i cela nečija plata, nosila prilikom posete Velikom Gradištu 21. januara 2020, kad su otvorena dva puta ukupne dužine 22 kilometra. Na slikama koje su objavili svi mediji, posle svečanog dolaska, a neposredno pre davanja izjava medijima, Mihajlovićeva je nosila pomenute rukavice, pa one prosto bodu oči na svim fotografijama, a naročito logo modne kuće - slovo B.

 

Luksuzni brend za odabrane

Na sajtu modne kuće „Blumarin“ piše da su ove rukavice „100% virgin wool“, to jest da su u potpunosti napravljene od devičanske vune (vuna uzeta od jagnjećeg prvog šišanja, najmekša i najfinija proizvedena vuna). Na sebi imaju loptice od krzna, a preko većeg dela rukavice je logo od, kako je navedeno, veštačkog dijamanta.

Cena od 240 evra možda je opravdana tržištem ovog luksuznog italijanskog brenda, jer su njihovi proizvodi namenjeni potrošačima s visokim kriterijumima i dubljim džepom. Međutim, pitanje je kako se u ovo tržište uklapa i ministarka iz zemlje u kojoj veliki broj ljudi radi za minimalac koji je, posle nedavnog povećanja, upravo 30.000 dinara.

a-zorana-mihajlovic-rukavice-tanjug-mileta-mircetic 770

 *Foto: Tanjug / Mileta Mirčetić

Krije platu

Istina, prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, Mihajlovićeva ne dobija platu iz budžeta - ni kao ministarka, ni kao članica UO Fonda za razvoj ili kao član Saveta Ekonomskog fakulteta, ali ostaje da visi u vazduhu pitanje s koje strane joj stiže novac od kog živi. I to luksuzno.

Zorana Mihajlović nije odgovorila na SMS s konkretnim pitanjima - koliko mesečno zarađuje kad može sebi da priušti da oko 30.000 dinara da za rukavice, ali i šta misli, kako na to reaguju građani koji ceo mesec rade za tih 30.000 dinara.

 

Za nju nema zime: NA TAŠNE DALA 10.000 DOLARA

Kurir je ranije objavio da je Zorana Mihajlović dala hiljade dolara na brendirane tašne, a da je samo jednu „šanel“ torbu platila čak 4.400 dolara.

 *FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

  • „Šanel klasik“: 4.400 dolara
  • „Džimi ču“: 1.334 dolara
  • „Bulgari“ (model „monet“): 2.518 dolara
  • „Bulgari“: 2.686 dolara

Ukupno: 10.938 dolara

(Izvor: kurir.rs)

Share this article