Snežana Dakić: Zar je strašno primati platu 1.500 €?! BILO BI SULUDO DA PRIMAM MANJE!

Voditeljka Snežana Dakić pre izvesnog vremena podigla je prašinu u javnosti izjavom da je njena plata pet puta veća od prosečnih, a sada se osvrnula na te komentare i ponovo izazvala burne reakcije.

"Ne razumem šta sam ja tu loše rekla? Zašto se ne bih pohvalila platom, koju na kraju krajeva uopšte nije nemoguće zaraditi. Da li je strašno u Srbiji primati mesečno 1.500 evra, mnogo veća televizijska lica imaju veća primanja", rekla je Snežana za Alo.

 

"Kada sam radila emisiju "Život u trendu" nisam zarađivala od plate, već od sponzorskih ugovora koje sam tada sklapala sa firmama. U to doba sam mogla jako lepo da živim, ali isto tako ja sam na domaćoj sceni 30 godina. Bilo bi suludo kada bi to bilo nešto manje. Od svog posla sam uspela sebi da kupim fin stan na jako dobroj lokaciji. Baš mi je jedan moj priajtelj rekao "Sneki, ti koliko radiš do sada bi trebalo da budeš vlasnik televizije", dodala je voditeljka.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

ONI BI, ALI NE BI Poznajem ljude koji stalno sebe sabotiraju. Kad god iskrsne neka mogucnost , da treba naciniti neki korak, prihvatiti neki izazov, napraviti brzu izmenu plana zbog neke dobre prilike, oni smisle sto nebitnih razloga zasto to ne bi. Da sebe ubede da oni to sada ne mogu i da je to nemoguce. Odmah traze razloge protiv, umesto da zgrabe dobru priliku. Cak i poveruju u tu svoju “nemogucnost.” Dodje im prosto milo sto su odbili da napreduju, da rizikuju komfor poznate situacije i predvidivih okolnosti. Ma koliko lose te okolnosti bile. Ali pruzaju sigurnost. Nema promene. U stvari su kukavice, ili sto bi rekli u zargonu “jajare”, ili pide. A voz pored svakoga prodje, bar jednom, pa ko se ukrca- ukrca. A ko ne, smisljace ceo zivot gomile obrazlozenja i opravdanja za propustene prilike...

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана

(Izvor: alo.rs)

Share this article