TRUDNA JELENA JANKOVIĆ Poznata teniserka i ugledni beogradski lekar uskoro postaju roditelji!

Bivša srpska teniserka Jelena Janković (35) i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji. Jedna od naših najboljih sportistkinja je u drugom stanju i uskoro će roditi devojčicu

O privatnom životu Džej Džej veoma malo se zna, a ona se oduvek trudila da što manje detalja o njoj izađe u javnost. Sve donedavno Jelena je uspešno krila emotivni život, međutim, mediji su pre nekoliko meseci saznali da ima novog partnera, uglednog doktora iz Beograda Branka Baraća.

PROČITAJTE JOŠ Neda Ukraden: "Mi smo najveće žrtve ove krize" (VIDEO)

 

Kako su tada navodili mediji, ona i lekar su se upoznali nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu. Kada je Novak Đoković saznao da je pozitivan na koronavirus, Jelena, koja je sa njim bila u kontaktu, morala je da se testira. Tada je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća i, baš kao na filmu, rodile su se simpatije. Dok se lečila od kovida 19, Jankovićeva je ostala u kontaktu sa doktorom, te su počeli da izlaze.

branko-barac-instagram 770

 *Foto: Instagram

Da su odmah "kliknuli" i da dobro finkcionišu, potvrdio je naš izvor, koji nam je rekao da je Jelena u blagoslovenom stanju i da čeka bebu. On dodaje da nije siguran da li su teniserka i doktor planirali prinovu u ovom periodu ili se to dogodilo slučajno, ali kaže da su oboje srećni što će postati roditelji. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija koronavirusa svima poremetila planove.

 

Kako saznajemo, Jelena i Branko su nakon nekoliko meseci zabavljanja zajedno otputovali na Crnogorsko primorje na odmor, a spekuliše se da je ona nedavno sa porodicom otišla u Ameriku, gde imaju kuću.

jelena-jankovic-kuca-profimedia-youtube 770

 *Foto: Profimedia / Youtube

Ugledni reumatolog

Doktor Branko Barać specijalista je interne medicine - reumatolog iz Beograda. Zaposlen je na Institutu za reumatologiju, kao i u privatnom sektoru. Doktor medicine postao je u februaru 2003. na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Masterirao je endokrinologiju 2009. godine, dok je specijalizirao internu medicinu 2013.

Share this article