ZORANA SKINULA 18 KG: Ovo je tajna novog izgleda POTPREDSEDNICE VLADE!

 

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović je posebnim režimom ishrane i vežbama skinula čak 18 kilograma za samo nekoliko meseci.

Potpredsednica Vlade  je poslednjih godina koristila dijetu s voćnim sokovima, a za najnoviju liniju Mihajlovićeve najzaslužnija je poznata nutricionistkinja koja joj prepisala potpuno drugačiji način pripreme hrane.

 

 

 

- Glavna stvar u novom režimu ishrane je pridržavanje okvirnog vremena za obroke. Za to mora da pronađe vreme bez obzira na obaveze. Hrana je uglavnom kombinacija svežeg povrća i bez termičke obrade. Porcije nisu male, a hrana je toliko ukusna da neki njeni saradnici jedva čekaju da Zorani stigne ručak, koji ona često podeli. Po podne su tu meso, riba, zeleno povrće i salata - kaže jedan od saradnika Zorane Mihajlović.

 

*FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Mihajlovićeva se pridržava ovog režima ishrane i tokom putovanja po Srbiji.

- Ponese od kuće ručak u kutijicama i često ruča u kolima ili gde god se zadesi oko podneva, kada je vreme za obrok - dodaje naš sagovornik.

 

Ipak, bez vežbi i fizičke aktivnosti ne bi bilo rezultata.

- Vežba najmanje pet puta nedeljno, i to pilates i uz aparat za elektrostimulaciju mišića. Često mora do kasno da ostane na poslu, ali joj nije teško da i oko 22 sata ode na trening - navodi naš sagovornik.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Mihajlovićeva nije želela za Kurir da otkrije sve tajne načina ishrane i vežbi, ali kaže da je vrlo zadovoljna i da joj prijaju komplimenti koje dobija na račun svog izgleda.

- Volim da se dobro osećam i da lepo izgledam, a imam dovoljno godina da moram da vodim računa o sebi i svom zdravlju. Ako hoću da na svom poslu dam najviše i da vodim računa o svojoj porodici, onda moram da budem u dobroj formi i da između svih obaveza pronađem vreme za sebe i svoje zdravlje - kaže Mihajlovićeva.

Šta je važno

MENJAJTE SEBE

Mihajlovićeva poručuje da žene ne smeju da dozvole da zapostave sebe:

- Suština je da budemo zdrave jer kad smo zdrave, onda je sve drugo samo igra. Suština je da volimo sebe, onda je sve mnogo lakše i stvar je izbora. Nekad vodimo računa, nekad ne, ali uvek je potrebno da imamo volje, da menjamo sebe i sve druge stvari nabolje.

(Izvor: kurir.rs / B. Bojić)

 

Share this article