1983. godine rođena je beba sa NEVEROVATNIH 8 KILOGRAMA: Danas izgleda ovako! (VIDEO)

Krupan momak, nema šta.

Patriša Klark je sa 24 godine 1983. godine rodila svoje drugo dete u Nju Džersiju. Bebe u njenoj porodici su inače velike, pa je očekivala da će to tako biti i u njenom slučaju. Na iznenađenje svih, Kevin Robert Klark je imao više od 8 kilograma pri rođenju!

PROČITAJTE JOŠ Kad sam se rodio, moj otac je imao 54 godine, a majka svega 23. Ovako ZAISTA IZGLEDA život sa TAKO STARIM OCEM

Njegovi roditelji su bili zabrinuti zbog njegovog zdravlja, jer je bio duplo veći od prosečnog novorođenčeta, ali nakon pregleda doktori su se uverili da je savršeno zdrav. Oni su se i dalje brinuli jer nije mogao da stane u krevetac, niti je mogao da nosi odeću za bebe.

 

Kevin je rođen velik i vremenom je postao još veći. Sa 35 godina, visok je oko 2 metra i ima skoro 150 kg. On se često šali na račun svoje visine, jer ljudi stalno okreću glavu i gledaju za njim na ulici. Kada ga pitaju da li trenira košarku, on njih pita da li oni igraju mini golf.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=XLaJ1enhdT8&feature=emb_logo[/youtube]

Share this article