AKO JE OVO ISTINA, ŠTA ĆE BITI SA RUSIJOM: Zašto Ljudmila Putin tvrdi da je Vladimir već dugo mrtav?

Iako se vest o tome pojavila pre oko godinu dana još nije otkriveno da li je navodna ispovest nemačkim medijima bivše žene prvog čoveka Rusije, Ljudmile Putin, u kojoj tvrdi da je Putin mrtav i da ga je zamenio dvojnik - istina ili laž.

Naime, intervju je navodno dat nemačkom listu "Velt", a može se pronaći na nemačkom, ruskom i engleskom jeziku.

Kada je objavljen odmah se pojavila i informacija da Ljudmila nije dala nikakav intervju za list "Velt". Pojedini mediji navode da je intervju bio podmetnut od strane ukrajinskih vlasti kao deo posebnog propagandnog rata protiv šefa Kremlja.

Evo šta je navodno Ljudmila Putin ispričala za nemački list.

- Moj suprug Vladimir Putin, na žalost, već je dugo mrtav. Njih ništa ne može zaustaviti. Bojim se da će sada ubiti mene i moje ćerke....

 

Putin me je tukao 

Naša porodica nije baš bila savršena. Kad sam se udala, bila sam zaljubljena u obaveštajca. Ali, stvarnost je bila sasvim drugačija. Putin je bio zao, okrutan čovek, tiranin. On me nikada nije smatrao osobom, jednostavno nije primećivao moje postojanje. Teško mi je da govorim o tome, ali Putin me je tukao, ponižavao, ismejavao me...

Ako želite da živite - morate da ćutite

- Ali, pakao koji je počeo nakon njegove smrti, teško je opisati. On je tada bio u teškom periodu. Sigurna sam da on nije hteo ništa da kaže, još više se povukao. Bio je nedostupan. Mesec dana pre smrti u toku noći, bez upozorenja je posetio ćerke. A onda je otišao u potpunosti, nestao. Onda smo jedne noći došli kući, i videli neke ljude unutra - neke od njih sam znala, neka sam videla prvi put. Sve su isprevrtali, pregledali su sve papire, svi zidovi u kući su razlupani bili. Rekli su mi samo jednu stvar: "Ako želite da živite - morate da ćutite - "ispovedila" se navodno Ljudmila za nemačke medije.

Dvojnik spolja isti kao Putin, ali iznutra...

- Nekoliko dana kasnije došao je njegov prvi dvojnik. Kasnije sam saznala da je ubistvo Vladimira pripremljeno unapred, da je eliminisan kada je prvi dvojnik blizanac bio gotovo spreman da zauzme njegovo mesto. Spolja je, naravno, bio vrlo sličan kao Putin - bila sam impresionirana. Ali to je sasvim druga osoba. 

 

Razvod mi je bio spas

- Oni su nekako uspeli da pronađu moje ćerke. I postavili su mi ultimatum – ili ću igrati ulogu odane supruge ili ja i ćerke više nećemo biti žive. Nisam imala izbora. Povukla sam se, pokušavajući da izbegnem događaje. Nekako smo uspeli da pobegnemo. "Razvod“ je bio je moj spas. Sada živim u inostranstvu, dobro sam. Ali bojim se šta se događa sa Rusijom - ispričala je navodno bivša žena Vladimira Putina.

(Izvor: balkanspress.com)

Share this article