BEBA SE SMEJE U NARUČJU MAJKE, NE ZNAJUĆI KAKAV JE UŽAS ČEKA: Potresna poslednja slika pre velike TRAGEDIJE! (FOTO)

Tragične fotografije snimljene samo nekoliko sati pre smrti majke tinejdžerke pokazuju kako ona grli novorođenče koje nikada nije upoznala - jer je pretrpela srčani zastoj tokom porođaja koji je bio fatalan.

Tigan Barnard (17) rodila je dečaka, 9. septembra ove godine, u bolnici St Ričard u Čičesteru.

Međutim, Tigan je pretrpela komplikacije dok se porađala - unutrašnje krvarenje dovelo je do zastoja srca. Lekari su prvo majci obavili CPR, ali je pretrpela oštećenje mozga.

 

Držali su je u bolnici oko 4 sedmice, procenjujući njeno stanje, ali ono se pogoršalo i umrla je 7. oktobra.

Pre nego što je preminula, Tigan je imala priliku da upozna svoje dete, baš kao što bi to volela svaka majka - ali se nije se sećala toga.

 *foto: Facebook printscreen

Sada njena devastirana majka Abi Halavel (35), koja brine o njenom sinu, skuplja slike Parkera u naručju njegove majke - kako bi ih mogao videti kada odraste.

 

- Svi smo u užasnom šoku, samo želim da se Tgan vrati. Nisam znala da moje srce može da se razbije u milion komada. Nikad više neću biti ista. - rekla je njena majka.

 *foto: Facebook printscreen

Abi je sada baka i odgajaće Parkera sa njegovim ocem Leonom Forsterom. Međutim, uznemirena je što Tigan neće moći videti svog sina kako odrasta.

- Bila je toliko vesela što će postati mama, bila je tako uzbuđena. Bila bi najbolja mama na svetu. Imala je toliko ljubavi prema njemu i nije uspela ni da mu je pokaže. - govori sa tugom.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article