DUPLA SREĆA: Rodila dva para blizanaca tokom jedne iste godine! (VIDEO)

Alekzandrija Voliston (25) prošle godine doživela je dvostruko iznenađenje. U martu je rodila blizance Marka i Malakija, a u decembru još jedan par blizanaca, takođe dečkiće, Kejlena i Kejleba. Svi su začeti prirodnim putem. Prvi par blizanaca na svet je donela 13. marta, a drugi 27. decembra 2019.

Mlada mama kaže da pre nego što je rodila Marka i Malakija, nije znala da može dobiti blizance jer joj roditelji to nisu spominjali.

- Mama mi je ispričala kasnije da su i tetke i ujaci s tatine strane imali blizance i bila sam šokirana - kaže.

 

Takođe, saznala je da su njene bake s majčine i očeve strane rodile blizance koji su umrli pri rođenju. Alekzandra zato veruje da su njeni blizanci poslati od baka.

- Obe moje bake više nisu ovde, pa imam osećaj kao da me paze - rekla je Voliston, koja živi u Vest Palm Biču i ujedno je majka dvogodišnje devojčice. Tek je u junu saznala da očekuje svoj drugi par blizanaca.

- Nikad nisam mislila da bi to moglo da se dogodi tako brzo, a dogodilo se - rekla je i dodala da je brinula o tome kako će njeno telo moći da nosi blizanačku trudnoću s već jednom "odrađenom".

Inače, lekari su joj rekli da ima bolje šanse za dobitak na lutriji nego da rodi dva para blizanaca u istoj godini.

Trudnoća s prvim parom blizanaca bila je visokorizična jer su bebe koristile samo jednu posteljicu. Zbog toga je doktora posećivala jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje. No druga trudnoća je bila lakša, pa je kod lekara odlazila jednom mesečno.

(Izvor: 24sata.hr)

Share this article