Eleni je ćerka mučki ubijena, a onda je usledio šok: Ovo se nikada nikome nije dogodilo, DNK pokazivao strašnu istinu

Kada joj je ubijena ćerka, Elena Aleksandrovna nije mogla da se pomiri sa tim, a tek posle njene mučne smrti je saznala da mala Jana uopšte nije bilo njeno biološko dete.

Posle zločina, klupko je počelo da odmotava pa se saznalo da je Janu (10), ali i njenu stariju sestru Alinu godinama seksualno zlostavljao očuh Jurij. On je bio glavni osumnjičeni, ali se utvrdilo da iza mučnog ubistva stoji njegov brat Oleg.

PROČITAJTE JOŠ ČOVEK KOJI JE BIO NA BOLOVANJU 35 GODINA! Zna se kako je najveći svetski neradnik SVE PREVARIO!

Jurij je osuđen na 13 godina zatvora, a Oleg na doživotnu. Majka nije znala za pakao kroz koji su devojčice prolazile.

 

Kada je saznala za stravičan zločin, Elena je morala da identifikuje Janino telo koje je pronađeno u šumi u lenjingradskoj oblasti. Prepoznala ju je po odeći koju je nosila.

Međutim, analiza DNK je pokazala da ona uopšte nije njena ćerka.

Policija je utvrdila da su u bolnici zamenjene bebe u januaru 2001. godine.

Pronašli su Eleninu pravu ćerku. Živela je sa porodicom koja takođe nije imala pojma da su im deca zamenjena nakon rođenja. 

PROČITAJTE JOŠ Sarajka je 25 godina tragala za dvojicom sinova, a onda je unuka njene komšinice slučajno složila kockice POTRESNE RATNE PRIČE

U početku, Elena nije mogla da prihvati činjenicu da Jana nije njeno dete i smatrala je da su njenu odeću stavili na drugu devojčicu.

"Mislim da nije moja ćerka ta koja je pronađena mrtva", rekla je tada.

Ipak, DNK analiza je sve potvrdila. Janin uzorak se poklapao sa drugom porodicom.

Da stvar bude gora, Eleni nije dopušteno da vidi svoju biološku ćerku zbog šoka koji bi devojčica mogla da pretrpi kada sazna šta se sve u međuvremenu dogodilo.

Share this article