"ELITNI TURIZAM" Stigli na Jadran i zalegli između luksuznih automobila: Svi se pitaju zašto spavaju na mostu pored "mercedesa" i "audija" (FOTO)

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija turista koji su, umesto u hotelu ili apartmanu na Jadranu, spavali na parkingu u Dubrovniku pored svojih luksuznih automobila.

Skupoceni automobili, "audi" i "mercedes", imaju belgijske registracije, a umorni turisti su priručnu "postelju" napravili između dva automobila.

 

Fotografija je nastala na mostu Franje Tuđmana, a podeljena je na stranici Uživo sa dubrovačkih ulica. Pretpostavlja se da su turisti želeli samo malo da predahnu, a možda i uživaju u prelepom pejzažu.

Inače, na tom je mostu policijski službenik Denis Pavela postavio tablu za umorne turiste na kojoj je na hrvatskom i engleskom napisano "Ako ste umorni, zaustavite se".

Na beton su stavili i jastuke, za bolji san. Vrata jednog od automobila ostala su otvorena, ali je potencijalne lopove valjda odvraćala mogućnost da osobi koju nameravaju opljačkati stanu na glavu, kako se pojavilo u komentarima na Fejsbuku. Međutim, postoji još puno verzija uzroka ovog kreveta na mostu.

- To se zove elitni turizam, pogled iz kreveta na Lapad, Petku, grušku valu, neprocenjivo za ovu lovu. Ovakav pogled nema nijedan hotel u gradu - jedan je od komentara.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article